Bocadero & Bibiza

Bocadero_3

Vandaag is het eindelijk zover: Bocadero, het Antwerpse strand aan de Waagnatie, opent opnieuw zijn deuren. Nog tot 4 september kan je hier genieten van een echt zomers gevoel aan de Schelde. Met enkele pop-up restaurants als Bibiza wordt dit zeker en vast ook een culinaire trekpleister.

Wat ooit begon met een kleine beachbar aan de Schelde is nu uitgegroeid tot één van de zaligste coolspots in Antwerpen. Tijdens de zomermaanden wordt de Waagnatie omgetoverd tot een stukje strand in de stad. Een prachtig uitzicht, opzwepende muziek, verkoelende drankjes en pop-up restaurants om u tegen te zeggen maken dit een van mijn favoriete plekjes tijdens de zomermaanden.

Bocadero_6 Bocadero_5 Bocadero_2

Nieuwkomer hier is Bibiza, het kleine zomers broertje van B23 aan de Brouwersvliet, een van mijn favoriete restaurants in Antwerpen. Kevin De Backer serveert er gastronomische gerechten en verfijnde tapaschotels. Ook wijnsommelier Sepideh pakt uit met een exclusieve aperitiefbar Summer Divin. Daarnaast zullen er regelmatig allerlei marktjes en festivals plaatsvinden. Dat het een hete zomer mag worden!

Meer info vind je op www.bocadero.be.

Bocadero_1 Bocadero_4

 

Comments are closed.