Sepideh knalt met Summer Divin op Bocadero

summer divin 1

Topsommelier Sepideh Sedaghatnia, bekend van onder andere ‘Mijn Pop-up restaurant’ trekt deze zomer naar de Waagnatie. Ze opent er de zomerse pop-up wijnbar ‘Summer Divin’.

Naast haar jury-optreden in het tv-programma ‘Mijn pop-up restaurant’ is Sepideh vooral bekend omwille van haar uitstekende wijnkennis. Ze was voormalig sommelier van toprestaurant ’t Zilte in Antwerpen én ze opende vorig jaar haar eigen zaak ‘Divin by Sepi’ waar lekkere gerechten gecombineerd worden met de beste wijnen. Ze schreef eveneens het boek ’69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn’. Vanavond stelde ze haar zomerse pop-up ‘Summer Divin’ voor aan de pers.

Summer Divin 3

“Summer Divin zal geen kopie worden van het restaurant Divin by Sepi”, vertelt Sepideh.  “Ik omschrijf het concept als passion, tradition and innovation.”

Passion
“Geen enkel seizoen zegt meer ‘wijn’ dan de zomer. Daarom heb ik besloten om een tijdelijke zomerbar te openen op het mooiste strand van Antwerpen: Bocadero. Ik kijk ernaar uit om jullie te verwelkomen!”

Innovation
“Naast de betere wijnen en champagnes zal ik vanuit mijn ervaring als sommelier verrassen met een sterk aanbod van fingerfood (wrap, falafel, samosa, …) en onze exclusieve kaviaarlijn (Divinity). Ook cocktails en sterke dranken krijgen een plaatsje op de menukaart van Summer Divin.”

Tradition
“Daarnaast staat onze zomerbar in B2B-formule ter beschikking van merken en verenigingen die een product willen lanceren of een netwerkavondje/afterwork willen organiseren. In combinatie met de prachtigste zonsondergang aan de kaaien kan dit jouw bedrijf mee op de kaart zetten.”

Quotes via http://www.bocadero.be

Bocadero_4

Dat Summer Divin staat voor passie, traditie en innovatie kan ik alleen maar beamen. Op de persopening liet Sepideh in elk geval zien wat ze in huis had. Een dame met passie, een groot hart voor de ambacht en een sterk oog voor detail en hospitality. Op het menu: excellente originele wijnen (o.a. uit Tsjechië) en fingerfood om u tegen te zeggen. Gaande van palourdes met chili, over aardappelsushi en köfte tot fantastische secreto ham en kaviaar van eigen merk. Dat het een goddelijk hete zomer mag worden!

Summer Divin 2

Summer Divin
van 13 mei tot 4 september 2016
Bocadero – Waagnatie
Rijnkaai 150,
2000 Antwerpen

Openingsuren: 14u-24u
Sluitingsdag: woensdag

Meer info op:
http://www.bocadero.be/nl/apero-bar/
http://www.divinbysepi.be

Comments are closed.