Giveaway: het Werther’s original kookboekje!

boekjes werther's

Ik val hier waarschijnlijk wel even in herhaling maar ik ben echt gek op karamel! En dat weet ook mijn goede vriend Matthias die meewerkt aan de marketing voor onder andere, oh jawel, Werther’s Original© karamel. Hij wist mij te vertellen dat Werther’s een kookboekje heeft uitgebracht met het zoete goud. Een week later belde hij mij om te zeggen dat hij alvast 10 exemplaren had kunnen bemachtigen voor Macaron Manon.

Voor ik iets weggeef wil ik het uiteraard zelf altijd testen en dus bestudeerde ik de recepten in het boekje, die overigens gecreëerd werden in samenwerking met foodpairing. Ik was verrast door de aparte smaakcombinaties: ‘ganzenleverterrine met mango-chili chutney en krokant van Werther’s Original’, ‘gelakte aubergine met Werther’s Original’, ‘gebakken ananas met whiskykaramel en yoghurtsorbet’,… Zeer origineel en vernieuwend.

Zelf testte ik de brownies van chocolade met Werther’s Original en pecannoten. De karamel geeft een zoute toets aan de brownies en de pecannoten zorgen voor een toffe textuur. Ik ben fan. Omdat ik het niet kon laten voegde ik zelf nog wat stukjes ‘caramelts’ toe aan het deeg die heel bleven tijdens het bakken maar heerlijk smelten op je tong wanneer je in de brownies bijt, zalig!

brownie werther's copy

Zin om zelf een kookboekje te winnen? Ik geef de volgende vijf exemplaren weg.

Laat me weten wat jouw favoriete dessert is en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars. Reageren kan (via de blog, facebook of via mail) tot en met 10 december 2014.

Comments are closed.