Menu

Griekse pannenkoek met spinazie, feta en pijnboompitten

Pannekoek INSTAFoto: Dille & Kamille

Ingrediënten ( 4 pannenkoeken)

  • 1 groot ei
  • 75 g bloem
  • 150 ml melk
  • plantaardige olie om te bakken
  • 300 g verse spinazie, gewassen
  • 1 teentje look
  • 100 g feta
  • pijnboompitjes, geroosterd
  • zwarte peper van de molen

Bereiding

  1. Maak het pannenkoekenbeslag. Meng het ei met de bloem en roer er de melk onder.
  2. Bak het beslag in een pan met wat olie tot pannenkoeken.
  3. Bak intussen de spinazie aan in wat olie met fijngesnipperde look.
  4. Schik de spinazie op de pannenkoeken, verkruimel er de feta over en werk af met de pijnboompitjes en wat zwarte peper.

Recept & styling in opdracht van Dille & Kamille.