Menu

Het paasbuffet: einestjes

2017-03 Paasmenu VK-2Foto: Dille & Kamille

Yes, nu is het eindelijk lente! Ik droom al stilaan van een heerlijke paasbrunch. Deze paasnestjes die ik maakte voor Dille & Kamille zijn echt het pronkstuk op tafel. Zo lekker als ze nog een beetje warm zijn! 

Ingrediënten (6 personen)

  • 6 eitjes
  • 1 rol kant-en-klaar bladerdeeg
  • 6 tl gerookte bacon
  • grof zeezout
  • zwarte peper van de molen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Steek rondjes uit het bladerdeeg met behulp van een uitsteker of een glas. Schik de rondjes in de muffinplaat. Doe telkens 1 tl baconreepjes in een vormpje en giet er een eitje op.
  2. Bak de einestjes zo’n 15 à 20 min in de oven. Haal ze uit de oven. Als er zich een hard velletje gevormd heeft, kan je dat gewoon even lostrekken tot je de zachte dooier weer ziet.

Recept & styling in opdracht van Dille & Kamille.