Menu

Pasta met tomatensaus en gehaktballetjes

‘T is gebeurd… september is gestart, de vakantie is voor velen voorbij en we nemen stilaan ons oude ritme weer op. Tijd dus voor echte comfortfood deze woensdag! Wat dacht je van deze snelle pasta met tomatensaus en grote gehaktballetjes? Vanavond Lady & de Vagebond?

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 500 g linguine
  • 2 flesjes verse tomatensaus (Dille & Kamille)
  • 2 tomaten, gewassen en in stukjes gesneden
  • 400 g kalfsgehakt
  • basilicum

Bereiding

1. Rol balletjes van het kalfsgehakt en bak ze in de pan. Doe de saus in een steelpannetje met de blokjes tomaat, maak warm en doe er de gehaktballetjes onder.

2. Kook de pasta intussen beetgaar in gezouten water, giet af en meng er de saus onder. Werk af met wat blaadjes verse basilicum en parmezaanse kaas.

Recept & styling in opdracht van Dille & Kamille.