Good Morning met Food Bandits + winactie!

Food Bandits 4

Eigenlijk ben ik een slechte ontbijter en helemaal geen ochterdmens, dat geef ik eerlijk toe. Ik neem er veel te weinig tijd voor en net daardoor eet ik vaak te weinig en verkeerde dingen. Onlangs ontdekte ik het boek Good Morning van Food Bandits. Een prachtig boek met hele fijne originele ontbijtjes en mooie foto’s van Food Bandits. Hier mag je mij voor wakker maken!

goodmorning-foodbandits-3-

Suus en Johan zijn de twee gezichten van de succesvolle blog Food Bandits. Ze staan er om bekend om ‘out of the box’ te denken. Daardoor ontwikkelden ze een eigen unieke stijl die je ook in het boek zo goed herkent. Door hun blog verdiepte dit culinaire duo zich ook in de food fotografie en dat zie je. Ze zijn echt een grote inspiratiebron voor mij en mijn eerste spiegelreflexcamera was zelfs de oude camera die ik van Suus heb overgekocht (lees er alles over in mijn blogpost over foodfotografie)

Food Bandits 3

Het boek straalt gezondheid en gelukzaligheid uit. Suus en Johan maken van elk ontbijt een feest. Er staan zowel gezonde recepten in als ideetjes voor een uitgebreid ontbijt op zondagochtend. Ook gastbloggers als 70 % Steph delen hun ontbijttips.

Food Bandits 5

Enfin ik ben er dus al helemaal klaar voor om mijn ontbijtgewoontes aan te pakken. Nog beter nieuws is dat ook jullie dit prachtige boek kunnen ontdekken. Ik mag namelijk twee exemplaren van dit boek weggeven!

Win Win Win!

Hoe meedoen?

 1. Like mijn facebookpagina
 2. Deel de facebookpost van de wedstrijd
 3. Tag je liefste, een vriend, vriendin,… voor wie jij eens graag een ontbijt zou bereiden uit dit boek.
 4. Duimen maar!!!

Meedoen kan tot 1 mei.

Food Bandits is een uitgave van L&M books, verkrijgbaar in de boekhandel.
Meer van Suus & Johan vind je op http://www.foodbandits.nl

1 Comment on Good Morning met Food Bandits + winactie!

 1. Suus Slee
  10 april 2016 at 20:40 (3 jaar ago)

  Wauw wat een onwijs leuke review, dank je wel en mooie foto’s hoor, dat gaat goed.

  Liefs Suus van Food Bandits