Vanaf Vandaag

IMG_8927 (2)

1 september, voor velen een nieuwe start, een nieuw schooljaar én een bomvolle planning. Zelf gezond eten klaarmaken, blijkt dan niet altijd even evident. Daar wil Carmen Van Buggenhout verandering in brengen. Start vandaag nog met het lezen van haar gezonde feel-good boek!

Ik leerde Carmen een hele tijd geleden kennen op een bloggersevent. Het viel me meteen op dat ze een gezonde foodie is met een gigantische dosis passie en een zo mogelijk nog grotere voorraad aan energie. Ze lijkt altijd vrolijk en enthousiast en heeft zo van die twinkeltjes in haar ogen die mensen enkel hebben als ze oprecht gelukkig zijn.

IMG_8925 (3)

Toch vertelde ze me dat dat niet altijd zo geweest is en dat ze tijdens haar studies heel ongezond at en haar energiepijl dagelijks voelde zakken. Tot op de dag dat ze er genoeg van had. Onder het motto ‘Vanaf vandaag’ gooide ze het roer volledig om en startte ze met sporten en gezond eten. Ze deelde haar ervaringen, inclusief persoonlijke ups en downs op haar blog http://thehealthyeverafter.be/ en werd al snel razend populair op het net. Nu brengt ze ook haar eigen boek uit dat de symbolische titel ‘Vanaf Vandaag’ kreeg. Hiermee wil ze anderen inspireren tot een gezondere en vooral happy levensstijl.  ‘Vanaf Vandaag’ bewijst dat een levensstijl waar ‘fit, good food en fun’ de kernwoorden zijn perfect mogelijk is. Met slimme weetjes, overheerlijke recepten en motivatie-peptalks van Carmen zelf.

 

IMG_8926 (3)

Ja Carmen, ik kan er nog wat van leren van jouw eindeloze motivatie om marathons te lopen, gezond te koken, te werken en letterlijk tussen de soep en de patatten een boek neer te schrijven. You did it girl!

Vanaf Vandaag

 

Vanaf Vandaag
Carmen Van Buggenhout
Verkoopprijs: € 24,95
Formaat: 19 x 24,5 cm, 168 blz.
Uitgeverij Neno

 

 

Comments are closed.