Oosterse kippensoep met glasnoedels, paksoi en het perfecte eitje

Hebben jullie dat ook? Zo’n herfstdipje na een lange werkdag? Ik maak daarom graag verwarmende gerechten klaar waar je energie van krijgt zoals deze Oosterse kippensoep met glasnoedels, paksoi én ja dat perfecte eitje! Een echte energiebooster en heerlijk op een koude herfst- of winterdag! Oosterse kippensoep met glasnoedels, paksoi en het perfecte eitje Ingrediënten – 2 personen 1 l kippenbouillon (liefst zelfgemaakte die proeft het lekkerst) wat restjes geplukte kip (of 150 g kippenblokjes) 50 g glasnoedels 1 preiwit 2 wortelen 1 stengel selder 1 kleine paksoi 1 lente-uitje 2 eitjes 2 el sojasaus sambal (oelek) naar keuze handvol cashewnoten 1 el olie Bereiding 1 Spoel de prei, de wortelen, de selder en de paksoi en snijd in fijne stukjes. 2 Verhit wat olie in een soeppot. Doe er de stukjes prei, wortelen, selder … Meer lezen over Oosterse kippensoep met glasnoedels, paksoi en het perfecte eitje