Kerstmenu 3 makkelijke en haalbare kerstmenu’s Blini’s met crème van Boursin Bouillabaisse met reuze gamba’s, scheermesjes en coquilles Chocolade kerstboomwafels met slagroom De grote kerstspecial! De grote kerstspecial! DIY kerstcadeau: zelfgebakken koekjes! Feestmenu: Tarteletje met gerookte forel, bietjes, radijs en gepoft mosterdzaad Gingerbread mannetjes die altijd lukken Glaasjes met mousse van hazelnoot en witte chocolade met speculaascrumble Hartige panna cotta van pastinaak met crumble van spekjes, paddenstoelen en pistache Kalkoenrollade met parmaham, pesto en mozzarella met geroosterde venkel en rozemarijnaardappeltjes Kerstbrood met veenbessen Kerstcake met speculaas- en mandarijntopping Kerstdessert: Charlottetaart met frambozen en roses de Reims Kerstdessert: chocoladetaart met topping van zoute boterkaramel en speculaasmannetjes Kerstige hapjes Kerstkoekjes bakken Kerstmenu 2018: Hindefilet met pistachekorstje, geroosterde pastinaak, knolselder en portosaus Kerstmenu 2018: kerstglaasjes met appel en kaneel Kerstmenu 2018: kerstravioli met truffel en pompoen Kerstmenu 2018: kruidige aperitiefkoekjes met parmezaan Kerstmenu met kookvideo: patélolly met bladerdeeg en vijgenconfituur Kerstmenu: 5 super makkelijke feesthapjes Kerstmenu: dessert: witte chocoladetruffeltaart Kerstmenu: garnalenbisque met zure room Kerstmenu: gelakte confit de canard met mandarijntjessalade en rozemarijnaardappeltjes Kerstmenu: hapjes van zoete aardappel, geitenkaas en veenbessen Kerstmenu: Hartige aardappelwafeltjes met garnaaltjes, lompiviseitjes en zure room Kerstmenu: hoofdgerecht: hazenrugfilet met crème van zoete aardappel, geroosterde wintergroenten en veenbessenkonfijt Kerstmenu: Kalkoenrollade met pistache, cranberries, champagnesaus en geroosterde groenten Kerstmenu: preisoepje met appel, curry en warmgerookte zalm Kerstmenu: reeragout met roodlof en amandelkroketjes Kerstmenu: romige witloofsoep met grijze garnalen Kerstmenu: sneeuwwitte pavlova met rood fruit Kerstmenu: tarte au Moose van witte chocolade met speculaas Kerstmenu: tulbandcake met veenbessen Kerstmenu: Vispannetje met coquilles, garnalen, pompoen en pommes duchesse van zoete aardappel Kerstmenu: voorgerecht: Carpaccio van sint-jakobsvruchten met avocadocrème en currymayo Kerstmenu: witte sangria met veenbessen Kerstmenu: zalmtartaar met avocado en limoenroom Mijn feestmenu met Brugse Zot Tarte tatin met kaneelroom Valess Crispy Sticks met romig veenbessensausje Veggie feestmenu: Wellington van bospaddenstoelen met pompoencrème en rozemarijn-jus Witte chocolademelk met ijs van zoute karamel Witte chocoladetaartjes met hart van zoute karamel en passievrucht Zoete kerst: feestelijke macarons met witte chocolade en vanille