Bevroren citrusvruchten met mascarpone
Cheesecake bars met braambessen en lavendel
Cheesecake met aardbeien, witte chocolade & speculoos
Chocoladekoekjes met hazelnoten
Chocolademousse met 2 ingrediënten
Crumble met rabarber en aardbeien
Crumble van appel, peer, blauwe bessen en peperkoek
Cuberdonijs met blauwe bessen (zonder ijsmachine)
Eton mess met meringue en passievruchten-limoencurd
Gebakken bananen met saus van passievrucht en mango en vanilleijs
Gemarineerde aardbeien met munt, limoen, citroenverbena en sorbet van gin-tonic
Glutenvrije chocolade-amandelcake
Halloween glaasjes met chocoladecrumble en pindamousse
Homemade chocolade ijssandwiches
Kerstdessert: Charlottetaart met frambozen en roses de Reims
Kerstmenu: dessert: witte chocoladetruffeltaart
Mango- en passievruchtijs met kokos – vegan
Mijn melkmoment: éclairs met banketbakkersroom
Moederdagtaart met eetbare bloemen
No bake cheesecake met paaseitjes
NYE: chocolademacarons met mandarijn
Paasrol van meringue met passievrucht
Pannenkoeken met appeltjes, kaneel en zure room
Sabayon met kriek van Mort Subite, kersen en vanille-ijs
Slagroomtaart met rood fruit voor bomma en bompa
Taartjes met passievrucht en mango
Tiramisu met aardbeien en limoncello
Triple chocolate speltpannenkoeken
Waterijsjes met limoen, framboos en eetbare bloemen
Witte chocolademousse met crumble van speculaas en passievrucht
Witte chocoladenestjes met aardbeien
Witte chocoladetaartjes met hart van zoute karamel en passievrucht