Menu

Dessert

Bevroren citrusvruchten met mascarpone

Cheesecake bars met braambessen en lavendel

Cheesecake met aardbeien, witte chocolade & speculoos

Cheesecake met blauwe bessen

Chocoladekoekjes met hazelnoten

Chocolademousse met 2 ingrediënten

Crumble met rabarber en aardbeien

Crumble van appel, peer, blauwe bessen en peperkoek

Cuberdonijs met blauwe bessen (zonder ijsmachine)

De comeback van de cannelé

Echte chocoladepudding

Engelse broodpudding

Eton Mess met frambozen

Eton mess met meringue en passievruchten-limoencurd

Frisse citroencake

Gebakken bananen met saus van passievrucht en mango en vanilleijs

Gemarineerde aardbeien met munt, limoen, citroenverbena en sorbet van gin-tonic

Glutenvrije chocolade-amandelcake

Halloween glaasjes met chocoladecrumble en pindamousse

Homemade chocolade ijssandwiches

Kerstdessert: Charlottetaart met frambozen en roses de Reims

Kerstmenu: dessert: witte chocoladetruffeltaart

Mango- en passievruchtijs met kokos – vegan

Mascarponecrème met aardbeien

Mijn melkmoment: éclairs met banketbakkersroom

Moederdagtaart met eetbare bloemen

No bake cheesecake met paaseitjes

No bake snickers cheesecake

No-bake mojitotaart

NYE: chocolademacarons met mandarijn

Paascupcakes!

Paasrol van meringue met passievrucht

Pannenkoeken met appeltjes, kaneel en zure room

Perencrumble

Sabayon met kriek van Mort Subite, kersen en vanille-ijs

Slagroomtaart met rood fruit voor bomma en bompa

Snelle ananassorbet

Taartjes met passievrucht en mango

Tarte tatin van perziken

Tiramisu met aardbeien en limoncello

Tiramisu met pepernoten

Triple chocolate speltpannenkoeken

Waterijsjes met limoen, framboos en eetbare bloemen

Witte chocolademousse met crumble van speculaas en passievrucht

Witte chocoladenestjes met aardbeien

Witte chocoladetaartjes met hart van zoute karamel en passievrucht

Yoghurt-kersenijs met galettes