Menu

Feestelijk

3 makkelijke en haalbare kerstmenu’s

Aan de feesttafel met Pineau des Charentes

Babyborrel cupcakes!

Camembertkroketjes met honing-mosterddressing

Curryhummus met granaatappel en koriander

De grote kerstspecial!

De grote kerstspecial!

Dinotaart voor Lola

Friyay: aperoplank met artisjokdip

Happy New Year met Carrefour!

Het paasbuffet voor Dille & Kamille

Het paasbuffet: einestjes

Het paasbuffet: toast met groene asperges en gepocheerd ei

Het paasbuffet: zalm in papillot met citroen en Dille

Kerstbrood met veenbessen

Kerstige hapjes

Kerstmenu 2018: kerstglaasjes met appel en kaneel

Kerstmenu 2018: kerstravioli met truffel en pompoen

Kerstmenu 2018: kruidige aperitiefkoekjes met parmezaan

Kerstmenu met kookvideo: patélolly met bladerdeeg en vijgenconfituur

Kerstmenu: 5 super makkelijke feesthapjes

Kerstmenu: garnalenbisque met zure room

Kerstmenu: hapjes van zoete aardappel, geitenkaas en veenbessen 

Kerstmenu: Hartige aardappelwafeltjes met garnaaltjes, lompiviseitjes en zure room

Kerstmenu: hoofdgerecht: hazenrugfilet met crème van zoete aardappel, geroosterde wintergroenten en veenbessenkonfijt

Kerstmenu: Kalkoenrollade met pistache, cranberries, champagnesaus en geroosterde groenten

Kerstmenu: preisoepje met appel, curry en warmgerookte zalm

Kerstmenu: reeragout met roodlof en amandelkroketjes

Kerstmenu: romige witloofsoep met grijze garnalen

Kerstmenu: tarte au Moose van witte chocolade met speculaas

Kerstmenu: tulbandcake met veenbessen

Kerstmenu: Vispannetje met coquilles, garnalen, pompoen en pommes duchesse van zoete aardappel

Kerstmenu: voorgerecht: Carpaccio van sint-jakobsvruchten met avocadocrème en currymayo

Kerstmenu: witte sangria met veenbessen 

Kerstmenu: zalmtartaar met avocado en limoenroom

Mijn bezoek aan Fattoria La Vialla en het perfecte cadeau

Mijn hapje in de Gourmet Bar van het Novotel Gent

Mijn paasbrunch voor Dille & Kamille

Mini frittata met chorizo en spinazie

Nieuwjaarsbuffet voor Dille & Kamille

No bake cheesecake met paaseitjes

NYE hoofdgerecht: gevulde kwartels met portosaus en geroosterde pompoen

NYE voorgerecht: lekkers uit de zee

NYE: chocolademacarons met mandarijn

Op oestertrip in Normandië

Origineel aperitief: mimosa

Paasbrunch: balletjes van kippengehakt met dragonroomsaus

Paasbrunch: BLT havermoutwafels met spek, ei en avocado

Paasbrunch: frittata met chorizo en spinazie

Paasbrunch: Groene lentesalade met krieltjes en yoghurtdressing

Paasbrunch: naked cake met citroencème en witte chocolade

Paasbrunch: paasbroodjes met sesamzaadjes

Paaskoekjes

Paasrol van meringue met passievrucht

Pasen: lekker brunchen!

Raclette bowl

Receptjes: de perfecte hapjesschotel – Libelle Winterfair

Rolcake met lemoncurd

Schrijf je in voor mijn kerstkookworkshop op 18 december

Sharing is caring: Thaise avond

Slagroomtaart met rood fruit voor bomma en bompa

Terrine van zalmmousse met salade van waterkers, luzernescheuten en korenaar