Menu

Feestelijk

3 makkelijke en haalbare kerstmenu’s

Aan de feesttafel met Pineau des Charentes

Babyborrel cupcakes!

Bladerdeegvlecht met blauwe bessen en lemon curd

Blini’s met crème van Boursin

Bouillabaisse met reuze gamba’s, scheermesjes en coquilles

Camembertkroketjes met honing-mosterddressing

Chocolade kerstboomwafels met slagroom

Curryhummus met granaatappel en koriander

De grote kerstspecial!

De grote kerstspecial!

Dinotaart voor Lola

Feestmenu: Tarteletje met gerookte forel, bietjes, radijs en gepoft mosterdzaad

Friyay: aperoplank met artisjokdip

Glaasjes met mousse van hazelnoot en witte chocolade met speculaascrumble

Happy New Year met Carrefour!

Hartige panna cotta van pastinaak met crumble van spekjes, paddenstoelen en pistache

Het paasbuffet voor Dille & Kamille

Het paasbuffet: einestjes

Het paasbuffet: toast met groene asperges en gepocheerd ei

Het paasbuffet: zalm in papillot met citroen en Dille

Kalkoenrollade met parmaham, pesto en mozzarella met geroosterde venkel en rozemarijnaardappeltjes

Kerstbrood met veenbessen

Kerstdessert: chocoladetaart met topping van zoute boterkaramel en speculaasmannetjes

Kerstige hapjes

Kerstmenu 2018: kerstglaasjes met appel en kaneel

Kerstmenu 2018: kerstravioli met truffel en pompoen

Kerstmenu 2018: kruidige aperitiefkoekjes met parmezaan

Kerstmenu met kookvideo: patélolly met bladerdeeg en vijgenconfituur

Kerstmenu: 5 super makkelijke feesthapjes

Kerstmenu: garnalenbisque met zure room

Kerstmenu: hapjes van zoete aardappel, geitenkaas en veenbessen 

Kerstmenu: Hartige aardappelwafeltjes met garnaaltjes, lompiviseitjes en zure room

Kerstmenu: hoofdgerecht: hazenrugfilet met crème van zoete aardappel, geroosterde wintergroenten en veenbessenkonfijt

Kerstmenu: Kalkoenrollade met pistache, cranberries, champagnesaus en geroosterde groenten

Kerstmenu: preisoepje met appel, curry en warmgerookte zalm

Kerstmenu: reeragout met roodlof en amandelkroketjes

Kerstmenu: romige witloofsoep met grijze garnalen

Kerstmenu: tarte au Moose van witte chocolade met speculaas

Kerstmenu: tulbandcake met veenbessen

Kerstmenu: Vispannetje met coquilles, garnalen, pompoen en pommes duchesse van zoete aardappel

Kerstmenu: voorgerecht: Carpaccio van sint-jakobsvruchten met avocadocrème en currymayo

Kerstmenu: witte sangria met veenbessen 

Kerstmenu: zalmtartaar met avocado en limoenroom

Mijn bezoek aan Fattoria La Vialla en het perfecte cadeau

Mijn feestmenu met Brugse Zot

Mijn hapje in de Gourmet Bar van het Novotel Gent

Mijn paasbrunch voor Dille & Kamille

Mini frittata met chorizo en spinazie

Nieuwjaarsbuffet voor Dille & Kamille

No bake cheesecake met paaseitjes

NYE hoofdgerecht: gevulde kwartels met portosaus en geroosterde pompoen

NYE voorgerecht: lekkers uit de zee

NYE: chocolademacarons met mandarijn

Op oestertrip in Normandië

Origineel aperitief: mimosa

Paasbroodjes met ricotta en kruiden

Paasbrunch: balletjes van kippengehakt met dragonroomsaus

Paasbrunch: BLT havermoutwafels met spek, ei en avocado

Paasbrunch: frittata met chorizo en spinazie

Paasbrunch: Groene lentesalade met krieltjes en yoghurtdressing

Paasbrunch: naked cake met citroencème en witte chocolade

Paasbrunch: paasbroodjes met sesamzaadjes

Paaskoekjes

Paasrol van meringue met passievrucht

Panna cotta van witte chocolade met paaseitjes

Pasen: lekker brunchen!

Raclette bowl

Receptjes: de perfecte hapjesschotel – Libelle Winterfair

Rolcake met lemoncurd

Schrijf je in voor mijn kerstkookworkshop op 18 december

Sharing is caring: Thaise avond

Slagroomtaart met rood fruit voor bomma en bompa

Tarte tatin met kaneelroom

Terrine van zalmmousse met salade van waterkers, luzernescheuten en korenaar

Valess Crispy Sticks met romig veenbessensausje

Veggie feestmenu: Wellington van bospaddenstoelen met pompoencrème en rozemarijn-jus

Witte chocolademelk met ijs van zoute karamel