3 makkelijke en haalbare kerstmenu’s
Aan de feesttafel met Pineau des Charentes
Bladerdeegvlecht met blauwe bessen en lemon curd
Bouillabaisse met reuze gamba’s, scheermesjes en coquilles
Camembertkroketjes met honing-mosterddressing
Chocolade kerstboomwafels met slagroom
Curryhummus met granaatappel en koriander
Feestmenu: Tarteletje met gerookte forel, bietjes, radijs en gepoft mosterdzaad
Friyay: aperoplank met artisjokdip
Hartige panna cotta van pastinaak met crumble van spekjes, paddenstoelen en pistache
Het paasbuffet voor Dille & Kamille
Het paasbuffet: toast met groene asperges en gepocheerd ei
Het paasbuffet: zalm in papillot met citroen en Dille
Kalkoenrollade met parmaham, pesto en mozzarella met geroosterde venkel en rozemarijnaardappeltjes
Kerstdessert: chocoladetaart met topping van zoute boterkaramel en speculaasmannetjes
Kerstmenu 2018: kerstglaasjes met appel en kaneel
Kerstmenu 2018: kerstravioli met truffel en pompoen
Kerstmenu 2018: kruidige aperitiefkoekjes met parmezaan
Kerstmenu met kookvideo: patélolly met bladerdeeg en vijgenconfituur
Kerstmenu: 5 super makkelijke feesthapjes
Kerstmenu: garnalenbisque met zure room
Kerstmenu: hapjes van zoete aardappel, geitenkaas en veenbessen
Kerstmenu: Hartige aardappelwafeltjes met garnaaltjes, lompiviseitjes en zure room
Kerstmenu: Kalkoenrollade met pistache, cranberries, champagnesaus en geroosterde groenten
Kerstmenu: preisoepje met appel, curry en warmgerookte zalm
Kerstmenu: reeragout met roodlof en amandelkroketjes
Kerstmenu: romige witloofsoep met grijze garnalen
Kerstmenu: tarte au Moose van witte chocolade met speculaas
Kerstmenu: tulbandcake met veenbessen
Kerstmenu: Vispannetje met coquilles, garnalen, pompoen en pommes duchesse van zoete aardappel
Kerstmenu: voorgerecht: Carpaccio van sint-jakobsvruchten met avocadocrème en currymayo
Kerstmenu: witte sangria met veenbessen
Kerstmenu: zalmtartaar met avocado en limoenroom
Mijn bezoek aan Fattoria La Vialla en het perfecte cadeau
Mijn hapje in de Gourmet Bar van het Novotel Gent
Mijn paasbrunch voor Dille & Kamille
Mini frittata met chorizo en spinazie
Nieuwjaarsbuffet voor Dille & Kamille
No bake cheesecake met paaseitjes
NYE hoofdgerecht: gevulde kwartels met portosaus en geroosterde pompoen
NYE voorgerecht: lekkers uit de zee
NYE: chocolademacarons met mandarijn
Paasbroodjes met ricotta en kruiden
Paasbrunch: balletjes van kippengehakt met dragonroomsaus
Paasbrunch: BLT havermoutwafels met spek, ei en avocado
Paasbrunch: frittata met chorizo en spinazie
Paasbrunch: Groene lentesalade met krieltjes en yoghurtdressing
Paasbrunch: naked cake met citroencème en witte chocolade
Paasbrunch: paasbroodjes met sesamzaadjes
Paasrol van meringue met passievrucht
Receptjes: de perfecte hapjesschotel – Libelle Winterfair
Schrijf je in voor mijn kerstkookworkshop op 18 december
Sharing is caring: Thaise avond
Slagroomtaart met rood fruit voor bomma en bompa
Terrine van zalmmousse met salade van waterkers, luzernescheuten en korenaar
Valess Crispy Sticks met romig veenbessensausje
Veggie feestmenu: Wellington van bospaddenstoelen met pompoencrème en rozemarijn-jus