Menu

Kerstmenu

3 makkelijke en haalbare kerstmenu’s

Blini’s met crème van Boursin

Bouillabaisse met reuze gamba’s, scheermesjes en coquilles

Chocolade kerstboomwafels met slagroom

De grote kerstspecial!

De grote kerstspecial!

DIY kerstcadeau: zelfgebakken koekjes!

Feestmenu: Tarteletje met gerookte forel, bietjes, radijs en gepoft mosterdzaad

Gingerbread mannetjes die altijd lukken

Glaasjes met mousse van hazelnoot en witte chocolade met speculaascrumble

Hartige panna cotta van pastinaak met crumble van spekjes, paddenstoelen en pistache

Kalkoenrollade met parmaham, pesto en mozzarella met geroosterde venkel en rozemarijnaardappeltjes

Kerstbrood met veenbessen

Kerstcake met speculaas- en mandarijntopping

Kerstdessert: Charlottetaart met frambozen en roses de Reims

Kerstdessert: chocoladetaart met topping van zoute boterkaramel en speculaasmannetjes

Kerstige hapjes

Kerstkoekjes bakken

Kerstmenu 2018: Hindefilet met pistachekorstje, geroosterde pastinaak, knolselder en portosaus

Kerstmenu 2018: kerstglaasjes met appel en kaneel

Kerstmenu 2018: kerstravioli met truffel en pompoen

Kerstmenu 2018: kruidige aperitiefkoekjes met parmezaan

Kerstmenu met kookvideo: patélolly met bladerdeeg en vijgenconfituur

Kerstmenu: 5 super makkelijke feesthapjes

Kerstmenu: dessert: witte chocoladetruffeltaart

Kerstmenu: garnalenbisque met zure room

Kerstmenu: gelakte confit de canard met mandarijntjessalade en rozemarijnaardappeltjes

Kerstmenu: hapjes van zoete aardappel, geitenkaas en veenbessen 

Kerstmenu: Hartige aardappelwafeltjes met garnaaltjes, lompiviseitjes en zure room

Kerstmenu: hoofdgerecht: hazenrugfilet met crème van zoete aardappel, geroosterde wintergroenten en veenbessenkonfijt

Kerstmenu: Kalkoenrollade met pistache, cranberries, champagnesaus en geroosterde groenten

Kerstmenu: preisoepje met appel, curry en warmgerookte zalm

Kerstmenu: reeragout met roodlof en amandelkroketjes

Kerstmenu: romige witloofsoep met grijze garnalen

Kerstmenu: sneeuwwitte pavlova met rood fruit

Kerstmenu: tarte au Moose van witte chocolade met speculaas

Kerstmenu: tulbandcake met veenbessen

Kerstmenu: Vispannetje met coquilles, garnalen, pompoen en pommes duchesse van zoete aardappel

Kerstmenu: voorgerecht: Carpaccio van sint-jakobsvruchten met avocadocrème en currymayo

Kerstmenu: witte sangria met veenbessen 

Kerstmenu: zalmtartaar met avocado en limoenroom

Mijn feestmenu met Brugse Zot

Tarte tatin met kaneelroom

Valess Crispy Sticks met romig veenbessensausje

Veggie feestmenu: Wellington van bospaddenstoelen met pompoencrème en rozemarijn-jus

Witte chocolademelk met ijs van zoute karamel

Witte chocoladetaartjes met hart van zoute karamel en passievrucht

Zoete kerst: feestelijke macarons met witte chocolade en vanille