3 makkelijke en haalbare kerstmenu’s
Bouillabaisse met reuze gamba’s, scheermesjes en coquilles
Chocolade kerstboomwafels met slagroom
DIY kerstcadeau: zelfgebakken koekjes!
Feestmenu: Tarteletje met gerookte forel, bietjes, radijs en gepoft mosterdzaad
Gingerbread mannetjes die altijd lukken
Hartige panna cotta van pastinaak met crumble van spekjes, paddenstoelen en pistache
Kalkoenrollade met parmaham, pesto en mozzarella met geroosterde venkel en rozemarijnaardappeltjes
Kerstcake met speculaas- en mandarijntopping
Kerstdessert: Charlottetaart met frambozen en roses de Reims
Kerstdessert: chocoladetaart met topping van zoute boterkaramel en speculaasmannetjes
Kerstmenu 2018: Hindefilet met pistachekorstje, geroosterde pastinaak, knolselder en portosaus
Kerstmenu 2018: kerstglaasjes met appel en kaneel
Kerstmenu 2018: kerstravioli met truffel en pompoen
Kerstmenu 2018: kruidige aperitiefkoekjes met parmezaan
Kerstmenu met kookvideo: patélolly met bladerdeeg en vijgenconfituur
Kerstmenu: 5 super makkelijke feesthapjes
Kerstmenu: dessert: witte chocoladetruffeltaart
Kerstmenu: garnalenbisque met zure room
Kerstmenu: gelakte confit de canard met mandarijntjessalade en rozemarijnaardappeltjes
Kerstmenu: hapjes van zoete aardappel, geitenkaas en veenbessen
Kerstmenu: Hartige aardappelwafeltjes met garnaaltjes, lompiviseitjes en zure room
Kerstmenu: Kalkoenrollade met pistache, cranberries, champagnesaus en geroosterde groenten
Kerstmenu: preisoepje met appel, curry en warmgerookte zalm
Kerstmenu: reeragout met roodlof en amandelkroketjes
Kerstmenu: romige witloofsoep met grijze garnalen
Kerstmenu: sneeuwwitte pavlova met rood fruit
Kerstmenu: tarte au Moose van witte chocolade met speculaas
Kerstmenu: tulbandcake met veenbessen
Kerstmenu: Vispannetje met coquilles, garnalen, pompoen en pommes duchesse van zoete aardappel
Kerstmenu: voorgerecht: Carpaccio van sint-jakobsvruchten met avocadocrème en currymayo
Kerstmenu: witte sangria met veenbessen
Kerstmenu: zalmtartaar met avocado en limoenroom
Valess Crispy Sticks met romig veenbessensausje
Veggie feestmenu: Wellington van bospaddenstoelen met pompoencrème en rozemarijn-jus
Witte chocolademelk met ijs van zoute karamel
Witte chocoladetaartjes met hart van zoute karamel en passievrucht
Zoete kerst: feestelijke macarons met witte chocolade en vanille