Menu

Ovenschotel met zoete aardappel, venkel, kerstomaatjes en zalmfilets met curry

2016-11-11-ovenschotel-met-zalmFoto: Joke Van den Heuvel

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 4 zoete aardappels
  • 1 grote venkel
  • 30 kerstomaatjes
  • 4 zalmfilets
  • Goede olijfolie
  • Peper en zout
  • Currypoeder
  • Honing
  • Verse dille

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 165 °C.
  2. Was de groenten. Snijd de zoete aardappels en de venkel in schijfjes. Schik ze op een bakplaat met bakpapier. Schik er de kerstomaatjes op. Bedruppel met wat olijfolie, kruid met peper en zout. Zet de plaat in de oven gedurende 25 min.
  3. Wrijf de zalmfilets intussen in met een mengeling van currypoeder, peper, zout, olijfolie en honing. Doe er wat dille op.
  4. Leg de zalmfilets bij op de ovenschotel en zet de ovenschaal nog 15 min. terug in de oven.

Recept & styling in opdracht van Dille & Kamille.