Menu

BBQ restaurant Black Smoke opent de deuren in Antwerpen

black-smoke-1

Dat Stadsbrouwerij De Koninck sinds dit jaar een culinair walhalla is, konden jullie al eerder lezen op de blog. Nu krijgt de site er nog eens een uniek BBQ restaurant bij: Black Smoke opent de deuren.

Vanaf 11 november kan je bij BS of Black Smoke terecht voor een originele culinaire ervaring. Het restaurant is een joint venture tussen Kasper Stuart (bekroond tot horecaondernemer van het jaar 2014) en carnivoresque pyromaan Jord Althuizen. Voor hun concept maakten ze een road trip van maar liefst 4.500 miles en bezochten ze 40 BBQ joints in de States. Die sensatie van the real American BBQ willen ze nu ook echt bij ons brengen.

black-smoke-2 black-smoke-4 black-smoke-7black-smoke-9 black-smoke-8

Black Smoke is een BBQ restaurant met bar en rooftop terras. Denk daarbij aan low & slow food gecombineerd met smakelijke artisanale biertjes. Op de kaart vind je zowel burgers en sandwiches (hallo pulled pork brioche!) als hot & cold sides en zelfs desserts op de barbecue. ‘S avonds mag het wat luxueuzer en kan je proeven van onder meer gegrilde octopus, dronken garnalen, een stukje tonijn of Black Aberdeen Cote a l’os. Ook het interieur moet zeker niet onderdoen. Er hangt een soort hippe laid back underground sfeer. I’ll be back!

black-smoke-3

black-smoke-5 black-smoke-6

Black Smoke
Boomgaardstraat 4
2018 Antwerpen

Open vanaf 11 november