Onder het motto beter ontbijten maakte ik vanmorgen deze heerlijk geurende granola met kaneel. Super lekker met wat warme frambozen erbij!
Ingrediënten (4 personen)
Voor de granola
- 150 g havermout
- handvol pompoenpitten (bv. van 2bio)
- handvol cashewnoten
- 1/2 kl kaneelpoeder
- 1 grote el honing
- 2 el olie (arachide- of kokosolie)
Voor de warme frambozen
- 200 g frambozen (vers of diepvries)
- 1 el honing
- 50 ml water
- sap van 1/2de limoen
Voor erbij
- Griekse yoghurt
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de havermout samen met de noten op een bakplaat, bestrooi met het kaneelpoeder, bedruppel met de olie en de honing.
- Meng alles goed door en zet zo’n 12 min. in de oven tot de granola mooi goudbruin is.
- Warm intussen de frambozen op met het water, het limoensap en de honing.
- Schep de yoghurt in de kommetjes, lepel er de granola en de warme frambozen over.