Menu

Perencrumble

En toen was het plots ijskoud! Maar wel het perfecte weer voor een hartverwarmende perencrumble. Lekker als dessert maar ook als luxe-ontbijt!

Ingrediënten (Voor 4 personen)
Bereidingstijd: 40 minuten

Ingrediënten:
• 6 peren, geschild en in blokjes
• 100 g boter
• 70 g bloem
• 100 g amandelpoeder
• 4 el suiker

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Doe de perenblokjes in een ovenschaal en bestrooi met 1 el suiker.
  3. Meng de rest van de ingrediënten tot een kruimelig deeg.
  4. Bestrooi de perenblokjes met de crumble.
  5. Bak ca. 30 min. in de voorverwarmde oven tot de crumble mooi goudbruin gebakken is.
  6. Serveer met opgeklopte room of een bolletje vanille-ijs.

Recept & styling in opdracht van Dille & Kamille.