Menu

Cuberdonijs met blauwe bessen (zonder ijsmachine)

IMG_0622

Ingrediënten

  • 500 ml volle Griekse yoghurt
  • 500 ml slagroom (min 30 %)
  • 15 cuberdons van Geldhof
  • 100 g blauwe bessen

Bereiding

  1. Snijd de cuberdons in stukjes en laat ze smelten in een steelpannetje op het vuur. Klop intussen de slagroom op en meng er de Griekse yoghurt onder.
  2. Meng er als laatste de cuberdonstroop met stukjes onder. Voeg de blauwe bessen toe en meng een laatste keer.
  3. Giet het ijsbeslag in een plastic doos met deksel en zet dit gedurende 6 uur in de diepvriezer. Roer af en toe goed om ijskristallen te voorkomen.

 

 

WIN WIN WIN een megapakket cuberdons! – deze wedstrijd is helaas al afgelopen!

Schermafbeelding 2016-06-22 om 19.32.03

Helemaal weg van de klassieke cuberdons? Dan moet je zeker de nieuwe smaak van Geldhof eens proberen. Een zalige combinatie van chocolade én jawel een appelsienvulling. Denk aan ‘orangettekes’ maar dan beter!

Hoe meedoen?

  1. Like mijn facebookpagina en de facebookpagina van Geldhof.
  2. Deel deze post met al je vrienden
  3. Verzin je eigen cuberonsmaak