Menu

Hippe A-STAY hotel opent in Antwerpen

Yes, Antwerpen heeft er weer een nieuwe hotspot bij en ja hoewel het misschien gek is om op hotel te gaan in mijn thuisstad is dit toch eentje dat ik wel even wil uitproberen. Het hotel ligt vlak aan het centraal station en vormt daarmee de ideale uitvalsbasis voor een weekendje in de koekenstad. Wat er dan te beleven valt? Wel samen met enkele andere bloggers en vloggers maakten we een selectie van de hipste adresjes in Antwerpen die helemaal passen in de A-STAY vibes. Ik neem je mee in mijn buurt: Zurenborg.

Ontbijten bij Walvis

Walvis is zo’n adresje waar ik de deur elke week wel plat loop. Ik ben helemaal fan van het gezellige terrasje waarop ik graag vertoef van de eerste tot de laatste zonnestraal. Maar ook in de winter kom ik hier graag ontbijten (hallo avocadotoast!), een stukje carrot cake proeven of aperitieven met mijn man. De bediening is er altijd even vriendelijk en er hangt een gezellige sfeer in het hippe en stijlvolle interieur.

Zoete lekkernijen bij DelRey

Dat ik verzot ben op macarons wisten jullie al en dus kon patisserie DelRey niet in dit lijstje ontbreken. DelRey bevindt zich bovendien vlakbij het nieuwe A-STAY hotel. Je kunt er terecht voor macarons maar ook taartjes, gebak of ijs. Neem alle lekkernijen mee of eet ze ter plekke op in het salon. Opgepast: verslavingsgevaar!

Prima pasta bij Pici

Elk jaar trek ik er in de zomer op uit naar Siena in Toscane. Hier serveren ze de authentieke pici pasta. Tot voor kort kon je die in België nauwelijks vinden maar enkele jaren geleden opende restaurant Pici zijn deuren op de Dageraadplaats en jawel hier serveren ze die speciale pastasoort. Pici cacio e pepe (letterlijk met kaas en peper) is een heel eenvoudig gerecht maar hartverwarmend op een koude dag. Ook de pasta al ragu is er heerlijk!

#Unfoldthecity

Of dat belooft het A-Stay hotel toch, want ze vroegen aan heel wat Antwerpse bloggers en vloggers om hun favoriete adresjes in de stad te delen. A-Stay wil meer zijn dan enkel een hotel. A-Stay gidst je door de stad en wil zorgen voor een unieke belevenis op maat. Het staat voor een persoonlijke service en doet er alles aan om ‘your home away from home’ te worden. Enjoy!

Nog meer adresjes? Die vind je op de kanalen van het A-STAY hotel! Have fun, Unfold the city!

Blogpost in samenwerking met A-STAY.