Menu

Uitgetest: 6 x corona take-away in Antwerpen

Yes, zoals jullie wel gezien hebben, ben ik volop aan het koken en receptjes aan het bloggen. Maar soms heeft een foodie ook gewoon geen zin om te koken. En dan is er natuurlijk take-out to the rescue. Ik testte enkele restaurants uit die tijdens de corona lockdown ook aan take-away doen. Vanaf nu ga je op restaurant in uw eigen kot!

APo’s Antwerpen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben echt verzot op ramen en net voor de lockdown zag ik dat er vlak achter onze hoek een nieuw restaurantje geopend was. Ik was er helaas niet meer geraakt maar proefde wel van hun take away. My god deze ramen is top. Mijn favoriet is de Miso Butter Ramen en de Spicy Pork ramen is ook super lekker!

 L’Epicerie du Cirque – Under The Palm Trees

 

 

 

 

 

Zaakvoerders Dennis en Ellen zijn echte ondernemers. Zo lanceerden ze samen met The Jane en Bun De Easter Box voor Pasen. Die was echt super lekker! Omwille van het grote succes gaan ze nu door met corona take-out. Yes please!

Jean sur mer

Foto: Jean sur mer

Noop geen festivals nu maar misschien wel festivaleten in uw kot? Van Jean sur mer bijvoorbeeld want ja die fishburger met kibbeling is echt top mannekes. Nu bestellen en straks genieten. Met de code JEANSURMER krijg je ook korting op deliveroo.be.

Ocuisine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja ik ben fan van Oi, dat zagen jullie misschien al op Instagram :-). Deze ondernemende chef heeft Thaise roots en kookt fantastisch lekker. Je kan bij haar een Spring date night bestellen. Wij proefden dat het goed was!

Pici

Foto: Pici

Pastake? Dan bestel je die bij Pici op de Dageraadplaats. Super lekker en je hebt even het gevoel dat je een retourtje Italië hebt gedaan. Buon appetito!

Uiteraad zijn er nog massa’s andere adresjes waar je lekkere take-out kunt halen. Neem hier eens een kijkje voor een take-out deluxe. En als ik nog eens iets test laat ik het jullie weten.

Laat het smaken in uw kot he!

Liefs

Manon