Menu

Chocoladetaartje met frambozen

chocoladetaartje met frambozen copy

Zin in een lekker dessert maar weinig tijd? Dan is dit chocoladetaartje met frambozen de oplossing! Zalig smeuïg vanbinnen met een krokant korstje.

Ingrediënten (voor 4 kleine taartjes)

  • 120 g pure chocolade
  • 120 g boter
  • 200 g suiker
  • 4 eieren
  • 80 g bloem
  • 1 bakje frambozen
  • poedersuiker

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Smelt de boter en de chocolade.
  3. Meng in een aparte kom de eieren en de suiker, voeg er nadien beetje bij beetje de bloem bij.
  4. Meng er dan het chocolademengsel onder.
  5. Voeg de frambozen toe aan het beslag en meng voorzichtig.
  6. Vet de taartvormpjes in en bestuif met wat bloem. Vul ze met het beslag.
  7. Bak ze zo’n 20 minuten in de oven.
  8. Werk af met wat poedersuiker en enkele frambozen.