Menu

FERM: bio food & market

Ferm 1

Gisteren opende FERM, een gloednieuw concept in Keerbergen waar alles draait rond biologische, gezonde voeding. Hier kan je gezellig ontbijten, lunchen, winkelen of gerechtjes mee naar huis nemen. FERM Bio Food & Market kiest voor eerlijke producten en recepten.

Ferm 3 Ferm 2

Toen ik gisteren bij FERM binnenwandelde was ik meteen onder de indruk. Dit soort concept verwacht je eigenlijk meer in een grootstad als Gent of Antwerpen maar ik vind het fantastisch dat dit eens een keertje ‘op den buiten’ is. Al moet ik dan wel wat verder rijden voor het lekkers dat ze hier te bieden hebben.

Bij het binnenkomen valt het frisse interieur meteen op. Hier is serieus over nagedacht. Alles is tot in het detail uitgewerkt. Van de selectie originele producten tot de gerechten en de styling. FERM gaat voor eerlijke producten en straalt dat ook uit. Je hebt hier zicht op de open keuken en alle gerechtjes worden prachtig uitgestald. Geen verborgen geheimen, gewoon authenticiteit en puurheid.

Ferm 4

Die puurheid van de gerechten hebben zaakvoerders Yves de Bakker en Patricia Silverans te danken aan de kookkunsten van Cristina Guidali. Zij is een Italiaanse lady-chef met een verfrissende, mondiale culinaire kijk. Haar gerechten draaien rond kwalitatieve en gezonde producten waarbij zuiverheid en smaak centraal staan. Wij proefden alvast dat het hier ‘ferm’ goed is!

FERM
Lindenstraat 10
3140 Keerbergen