Menu

Bloggerslunch met Janneke Philippi

IMG_5677

Janneke Philippi ontwerpt recepten voor kookboeken en magazines en staat bekend om haar prachtige foodstyling. Ik volg haar al jaren en bewonder haar unieke herkenbare stijl. Het was dan ook fantastisch om haar afgelopen zaterdag eens een keertje in het echt te ontmoeten. Tijdens een gezellige bloggersbrunch stelde ze haar nieuwste boek voor: ‘Pasta, risotto & gnocchi’.

Janneke Philippi is echt iemand naar wie ik opkijk. Ze is auteur van verschillende kookboeken en schrijft ook voor magazines. Haar foodstyling is haar paradepaardje. Ik vind het zo fijn om te zien dat ze gewoon haar eigen ding doet met zo veel passie. Zo groeide ze snel uit tot een van de meest gevraagde culinaire redactrices en foodstylistes van Nederland en België.

Janneke philippi 3

Elke maand kijk ik uit naar haar nieuwe bijdrage in het culinaire tijdschrift Delicious. Janneke heeft een hele eigen stijl en is ontzettend creatief in het bedenken van allerlei smaakcombinaties en originele gerechten. Haar styling en foto’s (die genomen worden door haar man) hebben me maar al te vaak geïnspireerd. Ik vond het dan ook geweldig om haar eens een keertje in het echt te mogen ontmoeten. Samen met andere foodbloggers werd ik uitgenodigd voor een fijne bloggerslunch in Le Pain Quotidien. Terwijl we genoten van een heerlijke gezonde lunch, vertelde Janneke honderduit over haar ervaringen. Wij hingen aan haar lippen.

janneke philippi 2

 

JJanneke Philippianneke schreef al verschillende kookboeken, waarvan ‘Appeltaart’ misschien wel het allerbekendste is. In haar nieuwste boek: ‘Pasta, risotto & gnocchi’ tovert ze de Italiaanse keuken bij je thuis op het bord. Haar warme persoonlijkheid uit zich ook in dat boek waar je een blik achter de schermen bij Janneke thuis krijgt. Janneke kookt met liefde en deelt graag met anderen. Dat vind ik fantastisch! Ik ben er dan ook zeker van dat haar nieuwe receptjes bij mij thuis gesmaakt zullen worden. Buon appetito!