Menu

Panna cotta van witte chocolade met paaseitjes

Nog exact een week en dan is het Pasen. Ideaal dus om na te denken over wat je je gasten gaat serveren. Deze panna cotta glaasjes met witte chocolade kunnen perfect bij de brunch, lunch of het diner. Je maakt ze van te voren en hoeft ze op het moment zelf enkel af te werken met schattige paaseitjes.

publiciteit in samenwerking met Campina

Recept

Ingrediënten

Voor 4 pers. • 15 min. + minimum 3 uur opstijven

  • 5 repen witte chocolade
  • 700 ml culinaire room (bv. van Campina)
  • 2 blaadjes gelatine
  • enkele paaseitjes voor de afwerking

Bereiding

1 Week de gelatine 10 minuten in koud water.

2 Doe de witte chocolade en de room in een steelpannetje en laat de chococolade smelten in de room.

3 Knijp de gelatine uit en voeg toe aan de room. Laat zachtjes smelten zonder koken.

4 Giet de panna cotta in de glaasjes en laat ze minimum 3 uur opstijven in de koelkast.

5 Werk de panna cotta glaasjes net voor het serveren af met paaseitjes.