Menu

Mozzarellaburger met snelle tomaten-auberginecompote

Ok, de echte zomer laat nog een beetje op zich wachten maar intussen kun je wel al genieten van een zomers receptje zoals deze mozzarellaburger met snelle tomaten-auberginecompote. Snel klaar, super smaakvol en heerlijk met die gesmolten mozzarella.

publiciteit

Ingrediënten

2 personen – 30 min.

  • 2 pistolets
  • 2 mozzarellaburgers van Valess
  • handvol verse rucola

Voor de tomaten-auberginecompote

  • 2 tomaten
  • 1/2de aubergine
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook 
  • 3 el olijfolie
  • 2 el witte wijazijn
  • 3 el rietsuiker
  • Peper en zout

Bereiding

  1. Pel de knoflook en de ui en snipper fijn. Snijd de tomaten en aubergine in blokjes.
  2. Verhit de olijfolie in een steelpannetje en doe hier de ui, knoflook, tomaten- en aubergineblokjes bij. Kruid met peper en zout en laat even stoven.
  3. Voeg dan de witte wijnazijn, rietsuiker en wat water toe en laat stoven tot een mooie compote.
  4. Bak intussen de mozzarellaburgers in de pan, oven of airfryer.
  5. Halveer de pistolets, leg er de mozzarellaburgers op, lepel er wat van de compote over en werk af met wat rucola. Sluit de pistolets en serveer meteen.

Smakelijk!

Betaalde samenwerking met Valess.