Ingrediënten (2 personen)
Voor de bavarois:
- 100 g aardbeien
- 200 ml volle room (Van Campina)
- 1 zakje agar agar
- 2 el rietsuiker
Voor erbij:
- 4 el granola
- Enkele verse aardbeien
Bereiding
- Maak de bavarois. Mix de aardbeien met de room. Hou een beetje apart in een kommetje, roer hier de rietsuiker en de agar agar onder.
- Warm de rest van de aardbeienroom op in een steelpannetje. Breng aan de kook en roer er dan het papje met de agar agar onder. Laat 2 minuten al roerend koken.
- Giet de aardbeienroom in de kommetjes en laat afkoelen in de koelkast.
- Werk de ontbijtbavarois af met wat granola en verse aardbeitjes.
Tip: Maak de ontbijtbavarois de avond ervoor en werk ‘m ’s morgens af met de granola en de aardbeien.
Recept in samenwerking met Campina.