publiciteit
Ingrediënten
Voor 4 glaasjes • 10 min. + opstijven
• 600 ml volle room (van Campina)
• 3 el hazelnootpasta (die vind je bij de choco)
• 3 repen witte chocolade
• 2 speculaasjes
• 4 kerstchocolaatjes (optioneel)
Bereiding
- Klop de room stijf met een mixer. Smelt de witte chocolade en mix de witte chocolade samen met de hazelnootpasta voorzichtig onder de opgeklopte room.
- Giet het roommengsel in de glaasjes en laat minimum 1 uur opstijven.
- Hak de derde reep witte chocolade fijn en verkruimel de speculaaskoekjes. Strooi over de glaasjes, werk eventueel af met een kerstchocolaatje en serveer.
![](https://macaronmanon.be/wp-content/uploads/2023/12/Campina-EOY-hazelnootmousse-met-witte-chocolade-en-speculoos-3-683x1024.jpg)
Recept, styling en foto’s in betaalde samenwerking met Campina.