Menu

Luxe chocolademelk met sinaasappel en steranijs

Wat een weer! Toegegeven ik ben geen februarifan. Ik kijk dan echt uit naar de lente en de zon. Maar intussen maak ik het binnen graag gezellig zoals met deze luxe chocolademelk. Comfy vibes verzekerd!

publiciteit

Ingrediënten

Voor 2 pers. • 10 min.

  • 400 ml (halfvolle) melk van Campina
  • 100 g pure chocolade (ik gebruik chocolade met sinaasappel)
  • 2 schijfjes sinaasappel
  • 2 steranijsjes

Bereiding

  1. Smelt de chocolade in de melk op het vuur en meng goed door. Leg de steranijsjes in de glazen.
  2. Leg de schijfjes sinaasappel op de glazen en maak in het midden een gaatje en giet er de warme chocolademelk door. Steek er een lepeltje door en serveer.

Recept, styling en foto’s in betaalde samenwerking met Campina.