publiciteit
5 stuks – 20 min.
Ingrediënten
- 1 pakje Valess Crispy Sticks
- 100 g veenbessen
- 100 ml water
- 3 el rietsuiker
- 100 ml verse room
- Handvol verse bladpeterselie
- 3 el pistachenootjes
- Peper en zout
- 2 el olijfolie
Bereiding
- Doe de veenbessen samen met de suiker en het water in een steelpannetje. Zet een deksel op en laat op een zacht vuurtje koken tot een mooie confituur. Laat een beetje afkoelen, meng er de room onder en kruid met peper en zout.
- Verhit de olijfolie in een pannetje en bak de Valess crispy sticks langs beide kanten goudbruin in het pannetje.
- Hak de bladpeterselie en de pistachenootjes fijn.
- Leg de Valess Crispy Sticks op de bordjes en lepel er wat van het veenbessensausje bij. Werk af met wat fijngehakte pistachenootjes en bladpeterselie.
Recept, foto en styling in betaalde samenwerking met Valess.