Menu

Het warmste feestdiner: Ik veil een etentje ten voordele van de Warmste Week

Het is december, dan tellen we stilaan al af naar de feestdagen. Maar het is voor mij ook een moment om dankbaar te zijn voor alles wat ik heb, de kansen die ik krijg én om aandacht te schenken aan zij die het minder hebben. Het moment van delen met anderen en het steunen van anderen die helaas soms minder kansen krijgen. Daarom organiseer ik samen met mijn zus ‘Het Warmste Feestdiner’ als actie voor de Warmste Week ten voordele van de Voedselbanken.

Als culinair journalist en foodstylist ben ik dagelijks bezig met eten. Ik heb er mijn job van gemaakt. Maar ik besef maar al te goed dat het voor veel mensen niet altijd een evidentie is om eten op tafel te toveren. Door armoede zijn ze toegewezen op hulp van anderen en op de voedselbanken.

Daarom wil ik graag de voedselbanken steunen en organiseer ik samen met mijn zus het ‘Warmste feestdiner’. Concreet verloot ik een feestelijk etentje voor 8 personen, de opbrengst gaat integraal naar de Warmste Week ten voordele van de voedselbankenfederatie in België.

Wat mag je verwachten?

  • een diner voor 8 personen
  • hapjes, een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
  • aperitief
  • water
  • wijn
  • ook de afwas doen wij voor jullie

Waar?

Bij mij thuis in Antwerpen of als je wil kook ik ook bij jou!

Wanneer?

Onderling te bespreken.

Hoe werkt het?

Via deze link kan je bieden op mijn etentje. De actie loopt nog tot 15 december 15.00 uur. De opbrengst van deze bieding gaat integraal naar De Warmste Week ten voordele van de voedselbanken.

De actiepagina van De Warmste Week vind je hier.

Met dank aan Marijn Koppert en heel het team van Carrefour Borsbeek voor de sponsoring van de ingrediënten voor mijn diner!