Menu

Aan tafel bij Christine Van Imschoot

Christine van Imschoot 3

Enkele weken geleden kreeg ik een mailtje van Christine Van Imschoot met de vraag of ik samen met enkele andere bloggers bij haar wou komen eten. Of ik dat zag zitten? Natuurlijk! Altijd leuk om aan tafel te zitten met mensen die dezelfde passie delen. Het werd een gezellige avond met heel fijn gezelschap, een kookboek vol inspiratie en prachtige potjes van Le Creuset.

Christine Van Imschoot is een rasechte foodie en blogt op www.food-and-the-city.com. Ze geeft kookworkshops en met haar laatste nieuwe kookboek 1 x koken = 3 x eten zorgt ze voor heel wat inspiratie voor lekkere en makkelijke recepten. Samen met Myriam van Hap en Tap, Annelies van Een Lepeltje Lekkers, Alexia van Must Be Yummie, Jozefien van Goestjes, Claudia van Daytime Stories, Ingrid van Dishcover, Ann Standaert en Le Creuset mocht ik bij haar thuis komen proeven van een lekker diner. En dat het gezellig was!

Christine van Imshoot 4

 

Heb je zelf goesting gekregen? Neem dan zeker eens een kijkje in het boek 1 x Koken = 3 X eten van Christine. Makkelijke receptjes en prachtige foto’s van Heikki Verdurme. I like!

Christine van Imschoot 1