Menu

Gezonder koken met Greenpan

Wist je dat gezond koken eigenlijk begint bij een goede pan? Vanuit dat opzicht ontwikkelde het Belgische merk Greenpan een nieuw gamma pannen met unieke keramische laag. Ik kook er nu al enkele weken mee en ben helemaal overtuigd!

Over GreenPan

Greenpan is op en top Belgisch en onderscheidt zich niet enkel door haar mooie design (hoe mooi is de blauwe Mayflower collectie?!) maar vooral door haar unieke technologie. Daar waar traditionele antikleefpannen bij oververhitting gifstoffen vrijgeven door het gebruik van PFOA in de antikleeflaag, ging Greenpan op zoek naar een gezonder alternatief. Ze maakten de switch en bekleedden hun pannen met een keramische Thermolon laag.

Goed voor jezelf en de natuur!

Koken met deze pannen is dus gezonder en ik merkte ook al dat de anti-aanbaklaag echt super goed werkt. Eigenlijk heb je bijna geen vetstof meer nodig. Bovendien wordt de keramische antikleeflaag gemaakt van natuurlijke grondstoffen en komen er geen schadelijke chemische stoffen te pas bij de productie. Bij de productie van zo’n keramische antikleeflaag wordt er maar lieft 60% minder CO2 uitgestoten  dan bij de productie van traditionele antikleeflagen. Win-win dus!

Getest en goedgekeurd

Je hoort het al, ik ben helemaal fan! De pannen zien er leuk uit en ze zijn prima om echt alles in te bakken. Van een simpel spiegeleitje tot een steak of een stukje vis, niks kleeft aan de pan. De pannen wassen bovendien super makkelijk en snel af.

Greenpan & Macaron Manon

Wil je ook switchen naar die gezondere pannen? Dan heb ik iets leuks voor jullie! Want via DEZE LINK & met de code Manon30 kan je namelijk tot eind oktober een aantal producten uit het GreenPan-assortiment met een mooie korting aankopen! Zo is er 25% korting op de “Make The Switch” collectie (eenvoudige kwalitatieve pannen), 30% op het Mayflower assortiment (die mooie blauwe met een houten handvat en mijn topfavoriet!) en maar liefst 40% korting op alle Featherweights stoofpotten (mooie stoofpotten die erg licht en makkelijk zijn in gebruik)!

Veel kookplezier!