Menu

Mijn eigen kookboek: Alle dagen feest!

Hier ben ik dan met mijn grote nieuws! De afgelopen maanden waren een tikkeltje hectisch maar ook super leuk want ik kreeg de kans om mijn eigen kookboek te maken. Ja echt!!! Nog heel eventjes geduld en dan vind je ‘m op 24 september in de winkel!

Alle dagen feest

Over het thema voor mijn eerste kookboek hoefde ik eigenlijk niet zo lang na te denken. Ik had massa’s ideeën maar elk idee kende wel één belangrijke rode draad: feest! Ik wilde een boek maken vanuit mijn persoonlijk verhaal, mijn passie voor lekker eten en vooral voor het delen van lekker eten en samen tafelen.

‘Alle dagen feest’ is een boek dat een ode brengt aan de tradities en rituelen tussen vrienden en familie maar ook een ode wil zijn aan de mooie dingen in het leven. Aan samen zijn, aan feesten, aan lekker lang tafelen en aan eindeloos bijpraten aan de berg afwas die nadien ongetwijfeld volgt…

Meer dan 60 feestelijke recepten

In mijn boek vind je meer dan 60 recepten voor een jaar vol feest. Het boek is onderverdeeld in 10 thema’s. Van kleppers als Kerstmis en Pasen tot brunches, verjaardagsfeestjes of gewoon een feestje omdat je graag de ander wil vieren.

 Stylingtips

Naast meer dan 60 feestelijke recepten vind je in mijn boek ook tal van stylingtips. Door mijn job als foodstyliste leerde ik verschillende stijlen en sferen creëren. Op het einde van elk hoofdstuk geef ik je tips mee om zelf aan de slag te gaan.

Santé

Ik kan het zelf nog amper geloven dat het echt af is, mijn boek. Na 7 weken non stop koken, shoots organiseren en recepten uitschrijven is het nu eindelijk naar de drukker. Ik vind het zo ontzettend spannend en ik ben heel benieuwd naar jullie reacties! Tijdens het maken van dit boek leerde ik opnieuw dat ik zo dankbaar mag zijn. Ik leerde dat het leven toch echt heel schoon kan zijn als we elkaar steunen, als we samen iets creëren. Er rest mij dan ook een hele dikke merci voor het team van Borgerhoff & Lamberigts dat in mij geloofde. Aan Carrefour om mij te helpen dit project te realiseren. Een hele dikke merci aan Joke die wekenlang met mij samenwerkte voor de allerbeste foto’s. We hebben er echt ONS boek van gemaakt. Een grote dankjewel ook aan mijn vrienden en familie die mij ruimte gaven om dit te doen en die mij de drive gaven om te blijven doorgaan. Dankjewel liefje om mij te steunen ik dit gekke project, om mijn rommel en chaos te verdragen. Dankjewel lieve zus voor je grote smile en motiverende woorden. Dankjewel freelance collega’s om mij zo te steunen met jullie advies en lieve woorden. De afgelopen maanden voelde ik naast mijn vermoeide ogen en benen vooral heel veel liefde. Tijd voor een feestje, denk ik dan!

Alle dagen feest verschijnt op 24 september 2019 bij Borgerhoff & Lamberigts voor € 24,99 euro. Benieuwd? Stuur me een mailtje (manon@macaronmanon.be) en ik reserveer een exemplaar voor jou of bestel het hier via bol.com