Menu

Pannenkoeken workshop met Nutella

 

De wintermaanden blijven duren, dus we maken het binnen extra gezellig. Met pannenkoeken bijvoorbeeld! 21 januari gaf ik een workshop ‘pancake art’ met Nutella. Dat het plezant was!

Of ik een workshop met pannenkoeken en Nutella wou geven? Tuurlijk! Al moest ik ook zelf even bedenken wat #nutellart voor mij betekende. Ik heb in mijn leven al wel serieus wat pannenkoeken gebakken maar een workshop geven is dan toch nog iets anders. Enkele dagen ervoor begon ik wat te experimenteren en ik merkte dat ik er eigenlijk heel vrolijk van werd!

Als voorbereiding op de workshop, bakte ik pannenkoeken dat het een lieve lust was! 42 middelgrote pannenkoeken, 25 grote en dan nog wat kleinere in allerlei maten. Dat is toch al stevig!

Zondag ontving ik iedereen met zelfgemaakte limonades en Nutella cheesecake (het recept volgt nog!). Daarna gingen we aan de slag met de pannenkoeken. Ik vond het fantastisch om te zien hoe enthousiast iedereen was op de dag van de workshop. Iedereen ging er echt voor en de Nutella werd gesmaakt!

Vooral de kindjes hadden zoveel fantasie: er passeerden bijtjes, vissen, varkentjes, leeuwen, Nutella taco’s,… allemaal gemaakt met pannenkoeken!

Daarna werd er gesmuld tot iedereen echt niet meer kon. Het was geweldig. Na de grote opkuis belandde ik moe maar super tevreden in mijn zetel. Dat het een zalige zondag was!

Met dank aan Nutella voor de fijne samenwerking, bedankt aan alle super enthousiaste deelnemers en bedankt aan Klaas De Buysser voor de mooie foto’s!