Menu

Ik word Libelle Lekker ambassadrice!

Eindelijk mag ik het jullie vertellen: ik word Libelle Lekker Ambassadrice! Naast mijn professionele werk voor Libelle Lekker zullen jullie binnenkort ook een vleugje Macaron Manon in het magazine en op de website zien. En ook hier op mijn blog en via Facebook en Instagram krijgen jullie extra veel Libelle Lekker nieuws!

Hoe het begon

Deze zomer is het zo’n 2 jaar geleden dat ik voor het eerst binnenwandelde op de redactie van Libelle Lekker. Als freelancer werk ik hier zo’n 3-tal dagen per week op ‘foodlab’, dat is het culinaire eiland waar alle foodcontent gemaakt wordt voor Libelle en Libelle Lekker. Ik ben er een beetje een buitenbeentje want naast redactiewerk doe ik ook styling voor fotoshoots en video’s. Die combinatie vind ik zalig. Mijn creativiteit wordt bovendien constant gevoed door mijn enthousiaste collega’s. Want ook al ben ik freelancer, bij Libelle zijn we allemaal collega’s, een beetje vriendinnen of zelfs familie. Wij noemen het ‘het warme bad’ van de redactie!

Libelle heeft mij bovendien kansen gegeven waar ik nooit van had durven dromen. Ik doe intussen al 8 jaar copywriting en journalistiek rond voeding maar het is toch wel iets anders als je plots je eigen styling in paginagrote foto’s in het beste culinaire blad van België ziet staan. En het wordt al helemaal speciaal als je jouw recepten mag koken voor kookvideo’s voor de website. Ja eerlijk is eerlijk, zonder Libelle had ik nooit de stap naar voltijds freelancen durven zetten, zij hebben mij daar doen springen in het diepe en leren zwemmen tegelijkertijd. Ik ben er zo ontzettend dankbaar voor!

Nathalie Meskens in het maartnummer én in mijn keuken

Het maartnummer is voor ons allemaal een beetje speciaal want Nathalie Meskens is gasthoofdredactrice van deze editie. En wat voor één! We hebben er allemaal kei hard voor gewerkt en al zeg ik het zelf, ’t ziet er super uit! Nog een extra weetje: de foto’s van Nathalie Meskens werden bij mij thuis in de keuken genomen. Dat het een enorm drukke maar geslaagde dag was!

Ik word ambassadrice!

Toen onze hoofdredactrice Karolien me een tijdje geleden vroeg of ik ook deel uit wou maken van het ‘influencers-team’ van Libelle Lekker was ik dan ook super enthousiast! Samen met enkele kleppers als Véronique Leysen en Ellen Charlotte Marie ( ik voel mij er zo echt het kleine meisje tussen!) zal ik met Macaron Manon ambassadrice zijn. Zalig toch! Vanaf nu mogen jullie dus nog meer behind the scenes foto’s en filmpjes verwachten als ik op stap ben voor Libelle Lekker én zullen jullie mijn naam niet meer alleen in de kleine lettertjes van het magazine terugvinden. Want er komen heel wat toffe projecten, artikels en ook receptvideo’s aan. Hopelijk hebben jullie er net als ik super veel zin in, neem alvast een kijkje!

www. libelle-lekker.be/macaronmanon

Met dank aan heel het team van Libelle Lekker voor de fantastische samenwerking.