Menu

Uitgetest: Radisson Blu Astrid in Antwerpen – toerist in eigen stad

Als toerist in eigen stad? Dat is eens iets anders ja. Maar eigenlijk super leuk! Het wordt nog beter als je mag logeren in een super mooi hotel. Ik testte zo een tijdje geleden het vernieuwde Radisson Blu Astrid uit.

Het Radisson Blu hotel op het Astridplein is een beetje een icoon in Antwerpen. Je kan er gewoon niet omheen. De laatste jaren was het hotel een beetje verouderd maar daar werd onlangs serieus verandering in gebracht na een grondige renovatie. Het resultaat mag er zijn want wie hier binnenwandelt, zal heel aangenaam verrast worden!

We checken vlot in in onze kamer en openen de deur vol spanning. Wauw wat een fantastisch uitzicht op het Centraal Station! De kamers (toegegeven wij hadden een suite) zijn ruim en warm ingericht met gigantische bedden (heerlijk!), een leuk salonnetje met een prachtig uitzicht en een mooie moderne badkamer met bad en badzout (extra puntje hiervoor!).

Ook het restaurant werd in een een nieuw kleedje gestoken. Bij ‘Made in Antwerp’ proef je van met zorg bereide lokale specialiteiten. Denk aan lekkere biertjes (Triple d’Anvers is mijn favoriete bier allertijden!), kazen, lokaal vlees,…

Wie voldaan is, kan nadien nog even ontspannen in de wellness en daarna neerploffen in de heerlijke bedden. Die deep sleep spray op de kamer vond ik trouwens echt een leuk detail.

Het verdict? Een absolute aanrader voor wie eens een weekendje afzakt naar de koekenstad! Nog op zoek naar originele ideetjes voor tijdens je weekend? Bekijk hier mijn favoriete bars en restaurants in de stad.

Meer info:

Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen
Koningin Astridplein 7
2018 Antwerpen
https://www.radissonblu.com/nl/astridhotel-antwerp

Met dank aan Lewis PR en het fantastische team van Radisson Blu Astrid.