Menu

Uitgetest: de Simply you maaltijdbox van Carrefour

 

Toegegeven, ik ben op zich niet het type dat zelf een foodbox besteld, gewoonweg omdat ik door mijn shoots voor mijn job praktisch altijd een grote voorraad in huis heb. Maar in super drukke weken zoals deze vind ik het toch wel handig. Ik testte deze week de Simply you box uit van Carrefour. Een verslagje:

De bestelling van de foodbox gaat erg vlot eenmaal je geregistreerd hebt op de site van Carrefour. Nadien kies jij welke gerechten je in die week wil eten. Handig, snel en fijn dat je zoveel keuze hebt. Ik vind het zeker een voordeel dat je niet meteen vasthangt aan een abonnement. Je kiest helemaal zelf wanneer je een box besteld en je kunt die ophalen in een Carrefour naar keuze of thuis laten leveren. Ik koos voor de laatste optie. Ik vond het heel fijn dat ik na de bestelling nog een extra mailtje kreeg met de exacte tijdspanne van de levering (tussen 18.45 en 19.45 uur). Zo loop je je box zeker niet mis.

De Simply you box werd netjes op tijd geleverd en binnenin zaten de recepten mooi gerangschikt met hun receptfiches. De meeste groenten zijn ook al voorgesneden zodat je extra snel aan de slag kunt.

 

Op dag 1 viel meteen de hoeveelheid op. De porties blijken erg ruim dus had ik zelfs nog wat extra over om de volgende dag mee te nemen als lunch. Leuk! De recepten zijn heel eenvoudig en wie wil kan ook de bijhorende receptvideo’s kijken op de website door de qr-code te scannen.

Een klein minpuntje is dat er bij de pasta eerst de saus gemaakt wordt en dan pas verwezen wordt naar de pasta die je moet gaarkoken. Je brengt je water natuurlijk best al op voorhand aan de kook om tijd te winnen.

Het verdict? Voor mij zeker geslaagd en met die receptvideo’s erbij denk ik zelfs dat ik mijn lief ermee aan de slag kan zetten. Wie weet kan hij binnenkort ook eens voor mij koken ;-).

Ook proberen? Bestel je box hier! (10 euro korting op je eerste bestelling)