Win het boek van Newplacestobe.com!

De populaire hotspotwebsite http://www.newplacestobe.com gaat voor het eerst offline en brengt een boek uit met maar liefst 100 hotspots to eat, drink and sleep – steeds met bondige beschrijving en inspirerende foto’s. Het is dé gids voor wie graag de platgetreden paden verlaat om unieke, hippe en nieuwe adresjes in België te ontdekken.  

nptb hotel nptb resto

Ik maak er geen geheim van, ik ben al heel lang fan van newplacestobe.com. Hun website vormt een handige leidraad voor de nieuwste adresjes en ja ook soms voor mij zit er nog een verrassing tussen ;-). De recensies op de website zijn heel fijn geschreven en mooi vormgegeven. Dat is ook exact van wat je van dit boek mag verwachten. Een stevig naslagwerk van de beste adresjes in Gent, Kortrijk, Brugge, Brussel, Antwerpen, Limburg en de kust. Gedrukt op kwaliteitsvol papier, prachtige foto’s en een bondige beschrijving over het adresje mét prijsindicatie. Een echt salontafelboek, dat misschien dit najaar wel het ultieme cadeau wordt :-).

Win Win Win!

Ik ben dan ook heel blij om aan te kondigen dat ik dankzij newplacestobe.com een exemplaar van dit originele boek mag weggeven!

Hoe winnen?

Like mijn facebookpagina, deel en like de facebookpost van de wedstrijd en beantwoord de volgende wedstrijdvraag (via facebook, e-mail of als comment op de blog).

Hoe heet het nieuwste restaurant van Nathalie Meskens?

Kijk hier voor een tip ;-).

Meedoen kan tot 1 oktober 2015.

4 Comments on Win het boek van Newplacestobe.com!

 1. Peter Vincke
  10 september 2015 at 21:21 (3 jaar ago)

  Nimman

 2. Anna
  11 september 2015 at 09:25 (3 jaar ago)

  Nimman

 3. Daniël Andries
  22 september 2015 at 13:29 (3 jaar ago)

  Leuke recensie! Hier zullen we gegarandeerd inspiratie uit halen voor avondjes uit!!
  Nimmam is het nieuwste restaurant van Nathalie Meskens.
  Groetjes,
  Daniël

 4. Laure
  22 september 2015 at 21:56 (3 jaar ago)

  Ik volg de site van newplacestobe al een tijdje en vind het wel leuk dat alle leuke hotspots nu ook in 1 boek staan, ik doe dus graag mee om een exemplaar te winnen!
  Het antwoord op de vraag is Nimman.