Menu

Vietnamese broodpudding met banaan (glutenvrij, lactosevrij, suikerarm)

taart banaan kokos copy

Ingrediënten

  • 6 bananen
  • 4 el rietsuiker
  • 100 g amandelpoeder
  • 1,5 dl ongezoete kokosmelk
  • 6 eieren
  • 60 g vetstof
  • limoensap
  • suikerarme ananasconfituur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd de bananen in fijne schijfjes en meng de suiker eronder.
  3. Meng de eieren met de kokosmelk, de vetstof, wat limoensap en het amandelpoeder.
  4. Meng de bananenschijfjes onder het eimengsel.
  5. Giet het in een ingevette en met bloem bestuifde bakvorm en bak 45 minuten in de oven. Laat afkoelen.
  6. Maak de ananasconfituur wat warm en strijk een laagje op de afgekoelde broodpudding.