Menu

Bulldog gin verovert Antwerpen

Bulldog gin

Je hebt ze misschien al gezien, de vele reclameborden die de Antwerpse gevels pimpen. Of de Wearebulldog-tram die door het hippe centrum rijdt. Vorige week kondigde Bulldog gin dan meteen ook officiëel hun nieuwe campagne aan. En hoe?! Met een fijn feestje in de Naked Klüb in Antwerpen werd meteen duidelijk dat Bulldog maar een doel voor ogen heeft: Antwerpen veroveren!

Bulldog collage

Antwerpenaars staan erom bekend om eigenwijs en koppig te zijn met de nodige attitude. Dat is net wat Bulldog gin naar Antwerpen heeft gehaald. “Be Anything” – “Explicit Liquid” – “Unleash” – “Independent Spirit” – “Unlabel” en “Bold, never regular” … Bulldog Gin laat zijn tanden zien in een eigenwijze en onbescheiden campagne die over heel Antwerpen verspreid zal worden.

Stoer vanbuiten, maar zacht vanbinnen, ook hier hebben Bulldog Gin en Antwerpen elkaar gevonden. Het bijzonder stoere uiterlijk met de zwarte fles en spiked hondenhalsband verbergt namelijk een zijdezachte London Dry Gin. De unieke blend van 12 exotische botanicals wordt viervoudig gedistilleerd in een Engelse stokerij. Bulldog Gin is dan ook niet voor niets sinds zijn lancering in België, twee jaar geleden, doorgestoten tot de 3e meest verkochte gin in België. En ook ik heb hem in de vaste gincollectie staan. Heerlijk kruidig maar niet overdreven. Ik drink ‘m graag met wat kardemom en rozemarijn. Experimenteer en laat de bulldog in je los!

 

Meer info op: wearebulldog.be.