Menu

De perfecte hapjesschotel – workshop Libelle Winterfair

Mora copy 2

Nog twee keer slapen en dan is het zover. Libelle houdt dan opnieuw een heuse winterfair in de Nekkerhal in Mechelen. Denk daarbij aan wel 200 winkeltjes om in te snuisteren en heel wat tips voor spetterende eindejaarsfeesten. Dit jaar gaat er extra veel aandacht naar lekker eten tijdens de feestdagen en worden er tal van workshops georganiseerd. Zelf geef ik een korte workshop ‘foodstyling voor een perfecte hapjesschotel’.

mora copy 3

Tijdens de workshop zal de nadruk niet zozeer liggen op het echt bereiden van de hapjes maar wel op de styling ervan. Ik wil aantonen dat een mooie foodstyling een wereld van verschil kan geven. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn en gekochte hapjes kunnen prima tijdens de feestdagen. Zorg wel voor een feestelijke hapjesschotel met voldoende variatie die groot en klein aanspreekt. Maak ook zeker een leuke mix tussen rijkelijke en gezondere hapjes.

Voor de workshop zullen de nieuwe hapjes van Mora gebruikt worden maar ik zal er een eigen twist aangeven en aantonen hoe je door middel van foodstyling toch een feestelijk effect kan geven aan de hapjes. Daarnaast voorzie ik zelf een paar super simpele gezonde hapjes die iedereen thuis kan maken. Ik ga voor een evenwichtige hapjesschotel die op een frisse, moderne maar toch feestelijke manier gepresenteerd wordt. De mooiste houten serveerplank, de leukste prikkertjes, de juiste setting en styling,… wees perfect voorbereid op de feestdagen. Benieuwd? Spring eens binnen!

Meer info op http://winterfair.libelle.be/ (van woensdag 18 t.e.m. zondag 22 november van 10 tot 18 uur).

 

Nog meer inspiratie nodig voor hapjes: bekijk hier enkele receptjes voor super makkelijke feesthapjes!