Menu

Sergio Herman stelt eigen Fevertree tonic voor

The Jane Fevertree col 1

Wat een zalige dag vandaag! Tropische temperaturen, een lunch in The Jane, een verfrissend nieuwe tonic van Fevertree en Sergio Herman,… allemaal op één namiddag. Dat het “fucking perfect” was!  

Charles Rolls & Tim Warillow lanceerden in 2005 het ondertussen wereldberoemde Fever-Tree. Het was bij de opening van The Jane dat Charles en Tim topchef Sergio Herman ontmoetten. Hij wilde maar al te graag zijn eigen culinaire tonic ontwikkelen. Na heel wat testen en proeven was het vanmiddag eindelijk zover.

The Jane Fevertree col 2

Sergio Herman liet de pers voor de eerste keer kennis maken met zijn eigen Fevertree tonic. Een verfrissende tonic met clementines en een vleugje kaneel die je zo wegvoert naar warme vakantieoorden. De tonic kan zowel puur als gemixt gedronken worden. Sergio Herman ontwikkelde bovendien twee cocktails met de tonic: Clementines & Basillove en Cinnamon Satisfaction. Die worden geserveerd in The Jane.

The Jane Fevertree col 3

Omdat Sergio zoals gewoonlijk altijd alles groots ziet, nodigde hij meteen ook de pers uit voor een fantastische lunch in The Upper Room Bar van The Jane waar hij trots zijn creaties en tonic-combinaties voorstelde. Zalig om daar bij te kunnen zijn en te proeven van het kruim van de restaurantwereld. Eerder al schreef ik over mijn zalig etentje in The Upper Room bar en ook deze keer was ik niet teleurgesteld. Alles verliep vlot, aan elk detail is gedacht en de smaakcombinaties zijn verfijnd en tegelijkertijd overweldigend. I’ll be back!

The Jane Fevertree col 4

De Fever-Tree Tonic Clementines & Cinnamon by Sergio Herman wordt in de BENELUX verdeeld door JetImport. Vanaf juli is de tonic exclusief te koop via de webshop sergioherman.com en dit najaar vind je hem ook bij de drankenhandelaar en in de supermarkten Delhaize, Colruyt en Carrefour en uiteraard in verschillende bars en restaurants.