Menu

Lekker lunchen bij Camino

Camino 5 copy

Wel ik heb een tijdje gedacht dat je als foodblogger heel snel moet schrijven over het nieuwste restaurant of de nieuwste hotspot. Maar ik heb gemerkt dat dat als effect zorgt voor 7 gelijkaardige restaurantbesprekingen op 7 verschillende foodblogs. Wat heeft een mens daar nu aan. En mijn favoriete adresjes, groot of klein die hebben zich immers al lang bewezen en verdienen absoluut ook een plaatsje op de blog. Zo is Camingo echt een super lunchadresje!

Camino 3 copy

Camino is gelegen op de Vrijdagmarkt en heeft ongetwijfeld het meest kleurrijke terras van de buurt. Met de fleurige stoeltjes, de zonnige muziek en de goedlachse sfeer vormt het de ideale plek voor een ontspannen lunch.

Op de kaart vind je verfrissende zelfgemaakte ice tea’s en een sparkling limonade met munt, gember en limoen. Heerlijk verfrissend en voor mij even goed als een mojito, zeker als je nadien nog terug aan het werk moet. Op de kaart vind je echte streetfood gerechtjes, veelal Vietnamees getint. Een broodje Banh Mi, Kimchi barbecue of Vietnamese Pho bo, allemaal zeer vers en voor een eerlijke prijs. Ik ga voor een broodje Banh Mi met buikspek, gepekelde groentjes, koriander en chilimayonaise. Het varkensvlees is super mals, de groentjes knapperig en de mayonaise pittig, overheerlijk. De zon en de gezellige ambiance van de vrijdagmarkt maken het af!

Camino 4 copy

Camino 1 copy