Menu

De 5 gezelligste winterbars van Antwerpen – winter 2017

Het wordt kouder dus hoogtijd om naar jaarlijkse gewoonte mijn favoriete winterbars met jullie te delen. Denk aan gezelligheid, een stevige dosis glühwein en vooral veel warmte. Cheers!

Aspen Bocadero en Moose

Net als vorig jaar wordt de Waagnatie weer omgetoverd tot een heerlijk winterdorp. Geniet hier van een prachtig uitzicht op de Schelde terwijl je proeft van een dampend hete glühwein met alpenballen, schnitzels of flammkuchen.

Moose is een nieuw pop-up concept dat naast Hasselt ook in Antwerpen de deuren opent, vlak aan de Aspen Bocadero bar. Met zitbanken bekleed met dierenhuiden en een DJ die de beste après-ski klassiekers mixt, voel je je zó in de Oostenrijkse Alpen.

Aspen Bocadero & Moose
Van 7 december 2017 tot 20 januari 2018
Open di t/m zat vanaf 16u00
Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen
http://www.aspenbocadero.be/nl/

Lazy Jack – The Winter edition

Als je dacht dat Lazy Jack enkel was voor luie zomerdagen, dan heb je het mis. Voor het najaar werd de loods omgetoverd tot een heerlijk winters plekje compleet met schapenvelletjes én lekker vlees dat voor je neus aan het spit bereid wordt.  De omweg waard!

Lazy Jack
Maandag t/m woensdag gesloten
Kattendijkdok Oostkaai 22A, Antwerpen
www.lazy-jack.be

Meatpack

Meatpack is het nieuwste project van de mannen van Mercado en Plein Publiek. Zij wisten opnieuw geen blijf met hun creativiteit en wilden een vleugje New York in de stad. Daarvoor richtten ze een 5000m2 grote loods in de Antwerpse slachthuiswijk in met verschillende ruimtes waar je je kunt laten onderdompelen in een wereld van kunst, mode, food, muziek, crafts en nightlife. Dit wordt ongetwijfeld de hotspot van deze winter!

MEATPACK
Vanaf 9 december
Samberstraat 40, 2060 Antwerpen
https://www.facebook.com/meatpackantwerp

Winterstraat bij stadsbrouwerij De Koninck

De brouwerij van De Koninck wordt vanaf vandaag tot 21 januari in een winters kleedje gezet.  De hele binnenstraat wordt overdekt én winterproof gemaakt! Proef er van lekkere snacks tussen de kerstbomen en de lichtslingers. Op zaterdag is het éxtra lang genieten want dan blijven de brouwerij én de bar open tot 22u. Tip: ga voor een Triple d’Anvers. Mijn favoriete bier allertijden!

Brouwerij De Koninck
Mechelsesteenweg 291, 2018 Antwerpen
www.dekoninck.be

Winterbar stad Antwerpen

Ook de stad doet haar best om van Antwerpen weer een winterwonderland te maken. Dit jaar staat alles in het teken van de diamant. Verwacht je dus maar aan een schitterend spektakel! Kom dit weekend zeker naar het openingsfeest met Jef Neve en Natalia, Dimitri Vegas en Like Mike en kijk hoe de stad zich omhult met feestlichtjes!

Winterbar stad Antwerpen
Van 9 december tot en met 7 januari.
https://www.visitantwerpen.be/nl/events-expos/winter-in-antwerpen-nl