Menu

Brunchen bij Pain Pidou

Heerlijk toch als er een nieuw plekje te ontdekken valt? En al helemaal als het er eentje naar je smaak is. Onlangs ontdekte ik de hippe bakkerij Pain Pidou, dé nieuwste hotspot in Wilrijk!

De eigenaars van Pain Pidou zijn niet aan hun proefstuk toe, eerder al openden ze de succesvolle zaken Café Capital en de pop-up Banningville. Hier kozen Meredith Meire en Anthony Van Isacker opnieuw voor een prachtig hoekpand op een originele locatie. Pain Pidou is meer dan een gewone bakkerij. Het brood en de patisserie komen van bij de topbakker Dellafaille en uiteraard kun je hier terecht voor je dagelijks brood, verse koffiekoeken en patéekes. Maar Pain Pidou is vooral een heerlijk plekje waar de tijd even stil staat. Hier geniet je van een kopje koffie of thee met gebak maar vooral van het zalige ontbijt.

Wij kozen voor de Pain Pidou brunch met heerlijke hummus, rode biet, fijne groentjes maar ook manchegokaas, parmaham, feta, Griekse yoghurt met fruit en granola én een zalige botercroissant met confituur. Een ontbijt waar ik nu echt blij van word: lekker, vers en niet te zwaar! Al wil ik zeker nog eens terug komen voor het verloren brood met appel en notencrumble of de eggs Benedict met avocado, zalm en Hollandaisesaus. Geef toe, dat klinkt toch geweldig?!

Ook proeven?

Pain Pidou
Kruishofstraat 136
2020 Antwerpen