Menu

Rigatoni uit de oven met aubergine, gehakt en kaaskorst

Ingrediënten

Voor 2 personen

• 200 g rigatoni • 300 g kerstomaatjes • 1 aubergine • 150 g gemengd gehakt • 1 teentje knoflook • 1 ui • 4 el olijfolie • 1 el spaghettikruiden • 100 g Entremont special pasta kaas • peper en zout

Bereiding

1 Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de kerstomaatjes in een ovenschaal, kruid met peper en zout en bedruppel met olijfolie. Gaar ze zo’n 25 minuten in de oven.

2 Prik in de aubergine met een vork en maak er zo wat gaatjes in. Gaar de aubergine 15 minuten in de microgolf op 900 watt.

3 Kook intussen de rigatoni pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

4 Pel de knoflook en de ui en snipper fijn en bak samen met het gehakt in een pan met olijfolie. Bak rul.

5 Hak de aubergine fijn en voeg samen met de geroosterde kerstomaatjes toe aan het gebakken gehakt. Laat nog 2 minuten sudderen op het vuur. Meng de saus onder de rigatoni pasta. Bestrooi met de Entremont special pasta kaas en zet zo’n 10 minuten onder de grill. Serveer.

Recept, styling en foto in betaalde samenwerking met entremont.

Geen Reacties

    Plaats een Reactie