Menu

Smoothie bowl met crispy quinoa

Smoothie bowl -quinoa1LR

Zin om morgenvroeg eens origineel te ontbijten? Wat dacht je van deze smoothie bowl? Zalig met vers fruit, granola en krokante quinoa!

 Ingrediënten

  • 30 g quinoa van 2bio
  • 200 ml yoghurt (met of zonder lactose)
  • 100 ml mangosap
  • 2 passievruchten
  • 2 el honing
  • 3 el granola (zelf maken? Probeer deze exotische granola)
  • vers fruit naar keuze

Bereiding

  1. Leg de quinoa op een bakplaat met bakpapier en bak zo’n 25 min in de oven op 180°C tot de quinoa mooi krokant is.
  2. Doe de yoghurt in de blender met de honing, het mangosap en het vruchtvlees van 1 passievrucht. Mix fijn.
  3. Giet de smoothie in een kom en schik er de tweede passievrucht op met wat granola, crispy quinoa en vers fruit naar keuze.

Recept in samenwerking met 2bio.