Menu

Een gouden feesttafel + win 3 x een gouden bestekset!

Bij een uitgebreid feestdiner hoort natuurlijk een mooie gedekte tafel. Haal dit jaar eens alles uit de kast en verras je gasten met een vleugje goud. Geen paniek, je hoeft je hiervoor niet tussen de kerstdrukte te wurmen. Jouw feestdecoratie bestel je dit jaar gewoon online!

Bij Collishop bijvoorbeeld hebben ze een heel uitgebreid assortiment aan leuke spulletjes. Zowel voor onder de kerstboom als om je tafel feestelijk aan te kleden. Ik zet mijn favorieten met ‘a touch of gold’ alvast eventjes op een rij.

1. Gouden bestek + winactie

Goud is helemaal in dit jaar. Ga dus voor een extra glamoureus accent en dek je tafel met gouden bestek. Instant feestgevoel verzekerd!

WIN WIN WIN 3 x een gouden bestekset

Dankzij Collishop mag ik maar liefst 3 gouden besteksets wegschenken. Meedoen kan door:

  1. Mijn Facebookpagina en die van Collishop te liken.
  2. De facebookpost van deze wedstrijd te liken en te delen
  3. De volgende wedstrijdvraag via Facebook of mail (manon@macaronmanon.be) te beantwoorden: Wanneer zag Collishop voor het eerst het daglicht? Kijk hier voor een tip. Meedoen kan tot zondag 17 december 18 uur.

2. Tafellinnen met een vleugje goud

Ook het tafellinnen krijgt een subtiel gouden accent. Dit tafelkleed met mooie asymmetrische vormen van Mystral Home past zowel in een klassiek als modern interieur en zorgt sowieso voor een instant feestgevoel zonder te overdrijven. Hebben!

3. Kopje (gouden) thee?

Niks beter dan je feestmaaltijd af te sluiten met een heerlijk kopje thee. Serveer ‘m dan ook in een stijlvolle theepot met gouden handvat als deze. Veel oh’s en ah’s verzekerd!

 

Met dank aan Collishop voor de fijne samenwerking.