Menu

En toen mocht ik op de cover

Jullie merkten waarschijnlijk al dat het op mijn blog iets rustiger is dan anders. Maar daar heb ik dus een hele goede reden voor! Want ik kreeg de kans om mee te werken aan heel wat toffe projectjes. Zo vroeg Carrefour me onlangs om een grote uitdaging aan te gaan: 1 week 100 % Belgisch koken. Oh en daarbij mocht ik ook nog even covermodel spelen.

Covermodel

Op de cover? Ja Carrefour wilde mij op de cover van hun Simply you magazine. Euh toen moest ik toch even slikken. Want ja ik doe zo’n 3 fotoshoots per week maar wel met mijn eten voor de lens, niet ikzelf! Even helemaal uit mijn comfortzone dus maar eigenlijk wel leuk. Jullie stuurden mij al super veel berichtjes omdat jullie mij al eerder zagen liggen dan dat ik erover kon bloggen haha. Al weet ik momenteel niet zo goed waar ik moet kijken als ik de Carrefour binnenkom (zo veel boekjes!).

De uitdaging

Maar het belangrijkste in dit verhaal is toch wel ‘de uitdaging’. Met de campagne ‘Act for food’ wil Carrefour ons graag meer bewust maken van onze voeding en de impact daarvan op het milieu. Ze vroegen me daarom om een week op en top Belgisch te koken. Eigenlijk ging dat super vlot! Enkel mijn citroen en exotische kruiden miste ik wel een beetje. Hoe dat juist allemaal gelopen is? Dat lees je in het nieuwe Simply you magazine :-), gratis verkrijgbaar bij Carrefour. Ik ben heel benieuwd naar wat jullie ervan vinden.

Veel liefs

Manon

Dankjewel aan Carrefour voor de fijne samenwerking.