Menu

3 tafeltrends voor deze zomer

Hebben jullie dat ook? Bij het wisselen van de seizoenen wil ik het liefst alles in het nieuw steken. Nieuwe kledij, nieuwe plantjes en nieuw servies in mijn (styling)kast! Ik zet mijn favoriete tafeltrends voor deze zomer even op een rij.

Als foodstylist heb ik intussen genoeg bordjes om een heel straatfeest te geven maar het is ook wel belangrijk om daarin de nieuwste trends te volgen. Mijn top 3 van deze zomer.

  1. Terrazzo

Ooit wil ik een keuken met een terrazzo-vloer, dat lijkt mij niet enkel super mooi maar ook zo handig want je ziet het niet meteen als je erop morst! De nieuwste tafeltrend brengt terrazzo ook naar allerlei tafelobjecten als servies, onderzetters of serveerplanken. Deze van HKliving vind ik echt prachtig!

2. Textuur

Deze zomer gaan we voor een mix en match van verschillende structuren, texturen en materialen. Gebruik bijvoorbeeld rotan onderleggers, houten lepeltjes en mix met kleurrijk keramiek en glaswerk. Zelfs prints van linnen of doek op servies zijn hip en trendy. Zoals deze bordjes van Urban Nature Culture.

3. Outdoor cooking

Ja we gaan ook volop voor buiten koken! Van hele luxueuze buitenkeukens tot barbecues én de Big Green Egg, die intussen een klein broertje de ‘Mini Kamado’ heeft dat nog net betaalbaar is. Laat die zon maar komen!